millenec, milenka, prehresky?

Kwak

Optomizmus

aj moja mama a otec si boli neverný...a mňe to život nezničilo dokonca som ani na jedného krivo nepozerala. Je mi jedno kto to začal. Dôležitý je výsledok. Za sú obaja teraz šťastný. Ja viem, že by som to robiť nemala...tiež som už raz bola podvedená bývalým partnerom. Ale urobil to, mrzelo ma to, ale teraz je šťastný s tým čo má. A ja mu to prajem.
Moja nevera vznikla počas skoro rozpadu aktuálneho vzťahu a je pravda, že by som ju mala ukončiť. Rozum hovorí - ukonči, prečo robíš pič_viny...a tá druhá vec, ktorú ľudia nazývajú srdce mi hovorí, ešte nie, ešte nie... a sú to aj tak len hormony.

Optimizmus

Kwak
prajem ti do budúcnosti aby si mala len jedného partnera, aby si si s ním založila rodinu a už nikdy viac nepodviedla, resp. nemala druhý vzťah.

Nevieš si ani len predstaviť bolesť, ktorú prežívajú deti, ktoré musia triepieť blbú matku alebo otca ktorý podvádzajú....predstav si (ale to nedokážeš keďže podvádzaš) máš dajme tomu matku ktorú miluješ, nedokážeš sa pozerať ako plače...a teraz 2 roky v kuse sa matka trápi a plače pre hlupe otca ktorý si tak ako ty užíva 2 vzťahy, jeden sexuálny a druhý ...teda v manželstve. Kwak nikdy nedovoľ aby tvoje deti museli zažiť alebo dozvedieť sa o tvojej nevere. Budu ťa nenavidieť tak veľmi ako sa len dá. Samozrejme to všetko pokiaľ nebudeš mať muža ktorý sa bude tiež take hovado......ja ti prajem aby si bola šťastná ale nerob také chyby ako robí mnoho mužov a žien a ani si to neuvedomujú....
Ja neveru nenávidím. Ak chcem iného muža a mám nejaký ten vzťah, radšej ukončím vzťah a venujem sa inému aj za cenu že by som potom mala byť sama.

Takže ja neveru odsudzujem len čiste preto , lebo viem ako veľmi bolí , ako mi otcova nevera voči matke priniesla psychické problémy a problémy do môjho vlastného vzťahu.Som tým nainfikovaná. Len to "dieťa" dokáže pochopiť o čom píšem, ktoré zažilo neveru rodičov.
O vzťahu ani nevravím.
Muž či žena vkladajú do vzťahu maximum, aj ke´d to neklape, viem, často sa hádajú, je lepšie to ukončiť ako dávať zbytočnú prázdnu nádej a živiť ho s prepáčením hovn.m a k tomu ako bonus ho podvádzať....ak si to vezmeš že keby z teba robil tvoj partner debilka....predstav si že si s nejakou inou ženou užíva, stále kontorluje mobil či náhodou nedostal milú smsku.....a pritm zabúda na vzťah ktorý má s tebou...ja viem nikto nie je povinný čítať čo som tu napísala...ale keď mne to tak zničilo život...nevera mi zničila život ...definitívne...neostáva mi nič iné len sa brodiť vzťahmi cez pichľavé bolestné tŕne....ale tváriť sa že je všetko v poriadku....tak tvar sa aj ty ďalej že je všetko v poriadku a možno ti raz dôjde....ako to všetko je ........čo ti to prinieslo.....či tiež budeš mať "nový šťastný vzťah" v´daka" nevere" a musela si na to zlomiť dôveru a srdce človeka ktorý ťa miluje i npariek hádkam......

Kwak

danglesa: vsak to, mnoho ludi to odcudzuje, lebo to nikdy nezazili...tak isto ako veriaci veria v nadprirodzeneho boha (ktory zije mimo zeme), ale odcudzuju myslienku na mimozemtanov. niekedy to je ako zavyslost, z ktorej sa nevies vymotat a tak strasne by si chcela. a neviem co sa to da odcudzovat. proste mozno si stretla muza s ktorym budes stastna, len ta cesta k tomu stastiu je trnista. nic co je pre nas dobre, nemozeme mat predsa len tak. to ze su obidve strany zadane ma isto v tom vyznam. napr: moji rodicia..keby si kazdy nenasiel niekoho ineho, mozno doteraz by sa trapili v tom vztahu. ale tym, ze podviedli, presli so rozvodom, vycitkami vsetkym... ale su teraz stastny..kazdy inde, ale su. keb ma byvali podviedol, chvilu to bolelo, hej, ale potom som si povedala, ked je teraz stastny, tak mu to prajem. to iste by bolo aj teraz. ucime sa a ideme dalej.

danglesa

kWAK: zazivam podobne, resp. aj mne sa to stalo, deje sa... v mjom vztahu bolo setko az kym.. az kym som nespoznala ineho, ku podivu taktiez zadaneho.. taktiez pocity viny, nervy, a az take ze som myslela ze mi z tho praskne hlava..citila som sa divne..presne kto na to nema zaludok nech to nerobi.. nachvilu sme s tym prestali.. avsak obaja sme zistili ze bez seba v akejsi symbioze byt nemozme..tak sa to deje stale... kazdy isto napise ze sa nam to vrati..a take.. ale zivot je zivot a nevyberies si... proste mmntalne si neviem predstavit ze by to bolo inak...

AdamKrt

Kwak:

aj ked som ateista, budem dufat, aby to kazda zo stran, ktore sa zucastnuju toho trojuholnika, vedela, alebo sa dozvedela... :)

Kwak

hej stalo a stále sa to deje. najprv prišiel pocit šťastia - niečo nové, wow. potom pocit viny.. a teraz už je to súčasť života, ktorý vediem. mám 2 vzťahy, ten druhý je čisto sexuálny. Aj keď partner je tiež šikovný, ale toto mimovzťahové potešenie si nemôžem odpustiť. Lepšie povedané - neviem odpustiť. Radím každému kto na to nemá žalúdok, nech to nerobí, spočiatku sú to strašné nervy, protichodné pocity, ktoré si neviete upratať.

meiaks

ja som podviedol partnerku, potom som sa jej s tým priznal rozisli sme sa...avsak po tyzdni sme sa dali zas dokopy.. ked ma clovek velmi vypite je casto nezodpovedny ako to bolo v mojom pripade..