Váš názor...

Príspevok v téme: Váš názor...
Welcome

Mam 20 a nemozem si najst normalnu babu,mal som vztah ale stroskotalo to,uz ma to unavuje ...vzdy ma odkopne ona...teraz je to 5 mesiac co som sam...aky mate na to nazor?vase skusenosti?balit baby neviem mozno viem a mam na to ale neviem ako zacat a kde..potreboval by som nejake rady ako nejaku okuzlit alebo co .nie som nejaky nadrzany typ chalana skor potrebujem cit oporu ..proste normalny vztah bez pauz atd.... a cakat na tu pravu a podobne reci tomu neverim ...vyjadrite sa..ako ste sa citili ked ste boli sami kde ste ho/ju spoznali ako atd...velmi by som bol vdacny k otvorenej debate...D A K U J E M ....

lost

Ale ta teoria ze zena hlada takeho muza, ktory je UZ zabezpeceny, je dost taka ze "ahoj muz! pozri! tu som!"

dnes som to videl na vlastne oci:
uplne mi to pripomina letny vypredaj.

respektive tovar vo vyklade v nejakom lacnom obchode.

// je to brutalne znevyhodnenie muza co nepreukazuje svoj "majetok" na 100%, ale povedzme len na zlomok svojho potencionalu..

/// to ci je auto na leasing, alebo byt zatazeny hypotekou nie je na prvy pohlad vidiet aj tak.. cize tu by mali byt lovkyne velmi opatrne :P :D

sob rudolf

Podľa mňa je túžba ženy po mužovi, ktorý ju vie zabezpečiť úplne normálna, priam historicky podložená (stavím sa, že v praveku bodoval práve muž, ktorý dokázal uloviť najväčšieho mamuta a tak). Žena podvedome uvažuje o zabezpečení seba a svojho potomstva, to, že existujú aj zlatokopky tento fakt nijako nevyvracia. Inak Welcome, z môjho kruto subjektívneho hľadiska sa mi zdá, že chalan v tvojom veku ešte nie je na dlhodobý vzťah zrelý. Výnimka potvrdzuje a možno aj ctí pravidlo, ale.... Prečo ste sa vlastne rozišli? Asi rýpem, sorry.

m,mlk

janab, absolútne nesúhlasím s tvojím názorom. Keď ty si taká, tak ok - tvoj pohľad na vec, ale nie je ich väčšina.

janab

Dnes je taký svet, že dievčatká chcú prachatých..teda väčšina, ktoré aj dobre vyzerajú aj niečo majú v tých svojich pekných makoviciach..normálny, seriozny, skromný a inteligentný chlapec to má dnes s výberom ťažké..každá chce mať takého, ktorý jej zabezpečí bezproblémový život, aby ju miloval, dával veľa penazí, chodili na dovolenky, aby mali zariadený byt, auto...proste dnes je to ťažké pre mužov..

beskyd

prid sem do BA, tu ta prejde chut ked sa poobzeras:) potom zistis ze ti neostane nic ine len na sebe zamakat, potom odid ked budes za vodou a zbal si nieco pekne, mile a sympaticke na strednom slovensku:P

Liliuska

ja mam 18 a prave mi skoncil dvojrocny vztah. pravda je, ze v takomto veku este clovek nie je dost dospely na trvaly vztah, ale chapem ako si to myslel. mat proste vztah a nepremyslat este velmi nad buducnostou.
ale ako balit baby, to je tazke len tak poradit, na kazdu zabera nieco ine. urcite mas nejake svoje zaujmy a tak tie treba rozvijat, venovat sa im... ja som sa tak dala dokopy s mojim teraz uz ex.
ale zacat sa urcite da niekde v partii alebo tak, skus poprosit kamaratov nech ta s nejakou zoznamia alebo tak... moznosti je vela.
ale ak si naozaj taky ako pises, ze potrebujed cit a oporu, tak vlemi nechapem preco si nezadany:) s takymto pristupom si minimalne najdes vela kamaratok:) ale ktovie, mozno je chyba v tom,aky si, ked si frajer niekoho. toto by chcelo dlhsiu analyzu:)
ale hlavne nezufaj, ziadna baba nestoji o dakeho zufalca, len sa nam trosku paci, ked je chalan trosku nestastny:D

bibi123

Welcome-ja si tiez myslim, ze ked mas 20, mas este cas... mladi ludia si maju uzivat a nie su este stavani na trvale vztahy, preto si myslim, ze je narocne v takomto veku si hladat matku buducich deti a celozivotnu partnerku... Partnerku si je vhodne hladt medzi priatelmi, dobrymi kolegami, lebo ked zalubenost po roku vyprcha, musis sa mat dalsich 80rokov s danou osobou o com rozpravat:O)))