Znasilnenie?

0vecka

to ze maju nizke IQ dost pochybujem ... nemyslim si ze IQ s tym ma vela spolocne ... skor su tu ine priciny .. napr ako bolo spominane ich vzrusuje a pri normlanom sexe si neuziju alebo moze ist o niekoho kto si dlhodobo nevie najst partnerku zeny ho odmietaju a jedneho pekneho dna sa nastve a ide na to....

uhlie

Znasilnenie je nasilny cin, ako kazdy iny. Nasilie pachaju aj muzi aj zeny. Preco to robia? Keby to niekto vedel, tak nepotrebujeme zakony a ziadne nasilie nebude existovat. Pravda je ale aj taka, zeny si znasilnenie vymyslia, aby niekoho okradli a niektore dokonca ani nevedia, ci boli znasilnene, alebo nie a pytaju sa to tu nas na fore.

t333

to je tak individualne...
to by si sa musela spytat priamo ich za pritomnosti psychologa. take dohady, co tu kazdy prezentuje su o nicom...

jajka001_

preco to robia? lebo su to hovada egoisticke bez mozgu. nehladaj u nich ziadny iny motiv ako to ze si chcu ulavit a nezaujima ich nic ine.

xyzz

Vraj kamarátku spolužiačkinej mamy chcel niekto znásilniť, ale začala robiť že sa jej to páči, začala vzdychať že áno, ešte, chlapa to nevzrušovalo, lebo sa nebránila, tak jej dal po papuli a odišiel... ale neviem nakoľko je táto informácia pravdivá...

Brenda

ale je to strasne ako o tom stale pocuvam...nechapem ako mozu byt schopni to urobit...je mi luto tych zien co boli znasilnene...tento svet je naozaj skazeny a nikto tu nema uz istotu ani bezpecie..je to smutne..