svadba kvoli bábu?

Príspevok v téme: svadba kvoli bábu?
Domča

ahojte, neviem či to sem patrí... ale nevedela som kam to dať. Ja som sem už písala dosť krát... ale teraz mám taký ,,problém". Keď som bola tehotná, priatelovi rodičia nás nútili aby sme sa vzali..... no my sme akosi nechceli, brať sa len kvoli ,,tomu". Už má malý skoro 8 mesiacov a doteraz som nepociťovala túžbu vydávať sa, no niečo sa vo mne zlomilo. Strašne by som si chcela zobrať otca môjho dieťatka. Len mám taký pocit, že on nechce mňa... neviem prečo, keď mi stále tvrdí, že ma miluje a chce na celý život... tvrdí, že na svadbu nemáme peniaze a šetríme si na dom. Keďže chceme stavať.... ale to nie je ospravedlnenie.Ved ked už máme toho krásneho synčeka spolu, nebolo by lepšie aby sme boli už konečne úplná rodina??? Ja neviem. Mám čakať alebo čo si mám o tom myslieť??? Chce si užívať život, ako slobodný??? aach jaj :(((

civediamo

svadba niečo stoji??:))keby ste naozaj chceli tak sa to da,ja som sa vydavala v 4mes.nieže kvoli babetku,ale bolo naplanovane a pošťastilo sa dovtedy,,,,,maly sme 20ludi nič viac uplne najbližšia rodina a nevyšlo nas to draho,lebo sme si nemohli dovolit drahu svadbu,,,takže ked dvaja chcu vždy sa najde riešenie

Simona_Dul

nehladaj chybu v nom. Vravi ti, ze ta miluje a chce na cely zivot,. Ver mu, nepochybuj a nevycitaj mu nic, co nie je pravda.
Chapem tvoje pocity a predstavy. Ale pozri sa na to realne- svadba nieco stoji. Jedine, ak by ste sa vzali na urade, nerobili hostinu, nechceli svadobne saty, fotky, video. A nemyslim si, ze to chces takto, ale naopak oslavit tu udalost s celou rodinou a priatelmi so vsetkym co k tomu patri. Myslim, ze dolezitejsie je mat svoje zazemie, mat svoj dom/byt, ktory by bol len vas a nemuseli ste sa stresovat.
Predsa ked budete mat dom, budete vsetko potom zvladat pokoji a uzijete si svadbu. Nechci vsetko naraz a hlavne, nehovor priatelovi neustale, ze chces mat svadbu a ako som povedala na zaciatku, nevyvolavaj zbytocne pochybnosti. Ver tomu, ze ho dost trapi, ked nemate este svoje byvanie. Tak mu to nestazuj. Chlapi vidia veci realnejsie a prave preto je nam s nimi tak dobre :) drzim päste, nech sa vam podari nasporit, postavit krasny domcek a potom bude aj vytuzena svadba. Ved na dobre sa oplati cakat.