Asi som introvert:(

Príspevok v téme: Asi som introvert:(
Nirvana Fan

Ahoj,

Mám 15 rokov,sice mam kamaratov ale vobec nechodievam von,neviem preco ale vacsina teenagerov v mojom veku neobsedia doma a stale chodia von s priatelmi,ale ja prave naopak stale som vnutri a občas ma aj zavolaju von ale ja vobec nechcem neviem preco ale necitim sa tam dobre vsetci piju fajcia a ja nie..Kedysi som chodil von ale zrazu sa vsetko zmenilo,skoro vobec nekomunikujem...neviem co sa stalo:.Mslite že som introvert?.Posl poradte...Ďakujem

lost

To sa este zmeni, nebol by si introvert, ak by si mal OK kamosov, co by robili podobne veci ako ty (posilka, gitara, atd..)
Aj ja som bol extremny introvert v tvojom veku, zacalo sa to menit ked som mal tak 19-20, sice som stale bol introvert, pretoze okolie ma "donutilo", a teraz ked mam 21 uz je to tak menej, ale ide o to najst normalneho cloveka, s kym introvert nemusim byt..
A to ze nechodis chlastat a fetovat na diskoteky neznamena ze ty si introvert, to len oni su extremisticky extroverti ;)

Nirvana Fan

No asi to bude tym ked som chodieval s nimi von tak to bolo ok , ale to este nepili a nefajcili,dakujem za rady =)

gfdfdsfdsf

..:) si introvert, lebo zase podľa toho čo píšeš, by som ťa inak ani nenazvala.... bolo by to u teba úplne inak a vedel by si sa nad to aj povzniesť a von by si vyšiel, proste ti to asi nechýba, máš to jednoducho v povahe..aj keby tam nebolo to pitie a fajčenie s tým vôbec nesúvisí

jajka001_

nie si introvert len preto ze nechces byt s ludmi ktori piju a fajcia :) mas nejake zaujmy? ak nie, tak si nejake najdi, a tam stretnes ludi ktori travia cas inak.

h4gf8hgf6

Nie si introvert,len sa neticis dobre medzi alkoholikmi, to je normalne, vrana k vrane si sada rovny rovneho si hlada, najdi si inych kamaratov, ktory nechodia niekde tajne, kde piju, fajcia a tvaria sa drsne...o nic neprichadzas.

rew

boze moj.. tak si to napisal ako keby to bola smrtelna choroba.. :) urazas nas? :)
ale k otazke.. to ze nevidis nic na tom ozierat sa v zafajcenej krcme neznamena ze si introvert.. skus si najst partiu ktora ti viac bude vyhovovat.. (ja viem.. to sa povie :))

kikusa33

Byť introvert nie je tragédia. No a keď sa to tak ZRAZU zmenilo, tak asi len ty vieš príčinu. Odpovedz si na to a možno svoj problém vyriešiš.