lubim byvaleho

Príspevok v téme: lubim byvaleho
zuzuzuzuzuzu

ja len to potrebujem zo seba dostat von.
rozisla som sa s chlapom niekedy na jar, a neviem ci som to neunahlila, lebo neprejde den, aby som nanho nemyslela. napriek tomu, ze ma dokazal neskutocne vytocit alebo ignorovat, milionkrat som mu dala druhu sancu a bola som s nim 4 roky. mal chyby, ktore ma hnevali, ale takisto aj ja mam svoje. mala som vsak pri nom vzdy, za kazdych okolnosti pocit bezpecia a vedomie, ze mozem k nemu prist a on ma obijme. a toto mi sialene chyba, tie objatia, jeho smiech, sposob akym pije kavu, cokolvek, je to stale silnejsie a neviem tie pocity odstranit.
problem je, ze si teraz cerstvo nasiel priatelku, a tympadom akakolvek moja sanca na nieco je fuc.
dalsia vec, tiez mam uz mesiac novu znamost, ale vobec nemam v nom istotu a neviem, ci to rozvijat, alebo nie. je to dobry chlap, ale ja mam v hlave ovela viac toho byvaleho :(
potrebovala by som si nejak vycistit hlavu, a neviem ako. ak mate niekto s tymto skusenost, podelte sa prosim.

soffa

to ze si s milovanym clovekom bola 4 roky,...na to sa tak lahko nezabuda.hlavne ak ste sa fakt milovali.na takeho clovek nezabudnes,len tak,budes si ho pripominat aj v inych vztahoch.....nikto nie sme bez chyb,to co ti vyhovovalo v prvom vztahu,ti nemusi v druhom a tak....ludia su rozni,,,a to ze na neho sem tam myslis,je podla mna normalne,lebo za tie 4 roky ste museli prezit aj to pekne....

lulu22

ahojky.
pravda, AdamKrt podal najlepšiu radu. momentálne sa tým riadnim i ja, snažím sa zabiť čas rôznymi koníčkami..
alebo vieš, možno si to len namýšlaš, že bývaleho ľúbiš!! .. lebo ten tvoj súčasný nemá nejakú vlastnosť, čo bývalý mal..alebo len žiarliš na to dievča, čo si našiel.. ja som si tiež myslela, že bývalého stále ľúbim..aj sme spolu začali "pracovať"na novom vzťahu.. ale z mojej strany to dopadlo tak, že som zistila, že je to stále to isté, že mi vadia tie isté veci na ňom!!!
takže si dobre premysli, či by si opat chcela zažívať vytáčanie:)

serdzo

Ahoj mám aj nemám podobný príbeh ,ale poradil by som ti ,aby si si zašla na jednu stránku.Zadaj si v google sevalinka a nájdeš tam mnoho pre seba.Otázky a odpovede na mňa je jéj rubrika ,kde radí iným.Tak tam je toho asi najviac v príspevkoch.Mne osobne pomohla a som nadšený až tak že odporúčam aj iným aby využili túto voľbu .To hovorí samo o sebe.Koniec koncou za prečítanie nič nedaš a myslím si že ti to odpovie na mnohé veci zo života tak ako mne .Pekný dníček všetkym prajem.

Simona_Dul

AdamKrt podal najlepšiu radu. Mám to "odskúšané", a keby som sa v tom období nevenovala intenzívne niečomu, konkrétne škole, nebola by som sa cez to preniesla tak dobre. Drž sa !