co robim zle?

Príspevok v téme: co robim zle?
vivi.en

neviem co mam robit vzdy ked som mala nejaky normalny vztah tak stroskotal na tom ze kazdy moj priatel si po case chcel "vyskusat" nejaku inu. s mojim terajsim priatelom som 10 mesiacov vazne som si myslela ze je iny poznam ho uz par rokov. vzdy som pri nom mala istotu ale v poslednom case vobec. zacinam mam pocit ze tento vztah dopadne ako tie predtym. ked sa pohadame samozrejme ze mu volam ja a snazim sa o tom nejak porozpravat. vycita mi strasne blbosti ktore robi aj on a ked mu povie ze ved on robi to iste tak mi povie ze o tom sa teraz nebavime a podobne. co robim zle?

t333

ano presne tak, len si nieco prekrutila... ja som nikde nenapisal, ze zavrhujem vsetko pozitivne. pisal som o tom, ze nesuhlasim s istou interpretaciou pozitivneho myslenia v style "ked si nieco pozitivne pomyslim, spadne mi to z neba".

love is..

nuž, to je môj názor, ktorý sa mi potvrdil..
nik ťa nenúti súhlasiť s ním...plus, tebe sa musí veľmi "dariť" v živote, keď hneď útočíš a zavrhuješ všetko pozitívne..:)

t333

love is,
ja osoby ktore nechcem stretnut nestretavam... nastastie.
a naopak osoby, ktore by som velmi chcel stretnut nepritahujem. vies mi to vysvetlit?
clovek nic nepritahuje, to je hovadina, ktoru ti vsugerovali priblble knihy a clanky o pozitivnom mysleni v americkom style.

love is..

možno som sa zle vyjadrila, ale nieje to len o pozitívnom myslení, ale tým, že človek priťahuje isté situácie, väčšinou negatívne...Mne sa to potvrdzuje stále... Ešte aj osoby, ktoré nechcem už nikdy vidieť, stále stretávam...a nie sú to náhody...Lebo náhody neexistujú, sú len veci, ktoré človek chtiac-nechtiac pritiahne svojim prístupom a obavami...
Ale ďakujem, že "miluješ" aj môj názor :)

t333

love is..
"milujem" tieto prekrutene interpretacie pozitivneho myslenia,ktore hovoria o tom, ze ked na nieco myslis tak to pride.
to si fakt myslis, ze niekto chce pre seba nieco negativne (v tomto pripade> myslis, ze ona che vztah, ktory jej zase nevyjde ??)?
pozitivne myslenie j o niecom inom...

love is..

a podľa mňa robíš zle to, že očakávaš, že ten ďalší bude taký istý, že budeš mať zas ten istý problém...Čo očakávaš, to dostaneš...Čo tak začať myslieť pozitívne o tom, čo naozaj chceš. A potom možno príde aj ten pravý. A takisto ignorácia raz za čas neškodí...kúp si knihu "Prečo muži milujú potvory..." - vrelo odporúčam prečítať!!

bambi25

ahoj:)no podla mna ked pride na hadku a potom ze kto sa komu ozve,tak by si to mala niekedy vzdrzat a nezavolat mu,vyuziva to,ze si s tebou robi co chce,mala by si to skusit,nech sa ozve on,ak to nespravi tak mu na tomto vztahu moc asi nezalezi nemyslis?

rew

sice je to mozno len tvoj subjektivny pohlad, ale: vycita mi strasne blbosti ktore robi aj on a ked mu povie ze ved on robi to iste tak mi povie ze o tom sa teraz nebavime. A mas pocit ze to ty robis nieco zle...?