....čo ak?

Príspevok v téme: ....čo ak?
čo ak

čaute. stala sa mi taká vec, že ma po 3,5 roku opustil priatel. celé roky ma podvádzal s vela dievčatmi,len ja som nič nevedela a dozvedela som sa to až po rozchode... Nevadí, to už je dávno za mnou. Komunikujeme spolu s bývalým a ja som mu svojim spôsobom odpustila a sme kamaráti. Všetko zlé je na niečo dobré atd atd... Momentálne mám priatela. Spoznali sme sa a po určitej dobe zalúbili a dali dokopy. Teraz sme spolu 3 mesiace a ja neviem prestat myslieť na to, čo ak... Čo ak sa mi to zase stane, čo ak ma podvedie, bude mi neverný a ja sa opäť sklamem. Je to úžasný človek, neskutočne si rozumieme a sme spolu uplne spatí. Ale... čo ak ? Kamarat mi vynadal, že to je len v mojej hlave, že ja si vlastne sama ničím svoje šťastie tým, že myslím hned na najhoršie a neužívam si to krásne, čo je. Vidím tie rozchody v novinach, v telke, okolo seba, prešla som si tým aj ja... Ale jak to mam ludia dostať z hlavy ? Mám ist psychológovi, psychiatrovi alebo už komu... ?

čo ak

kvakato, presne si to vystihol (vystihla) tým, že som nad tým najprv vôbec nerozmýšlala. ďakujem všetkým za názor, budem sa snažiť dostať to z hlavy. :)

kvakato

tak preco si na to nemyslela, ked si s nim zacala chodit???V tedy si mala na to mysliet a vobec nezacinat tento vztah! Ale nie:) to bol iba taky zart, aby si si pripomenula tu chvilu, ked ste spolu zacinali a taketo nieco ta asi v tej chvily nenapadlo. Neviem aku radu ti dat, lebo nechcem aby to znelo ako poucovanie, no v mojom okoli mam vela blizkych ludi ktory su chory a preto mam ine myslienky. Mozno by si mala mysliet na to, ze co ak ...ta zajtra zrazi auto a ty sa zbytocne trapis nejakym hlupim co ak ma podvedie a opusti, myli na to, ze su aj omnoho, omnoho horsie veci a na to svoje co ak....mozno zabudnes:)

nathália09

správne,
nemysli na to.Nezaťažuj sa tým zbytočne.Ak sa ľúbite,dávaj mu to najavo,a venuj sa mu,podnikajte spolu-podotýkam ak je to možné SPOLU akcie-inak budete mať oddelené aj záujmy,aj kamarátov,všetko.
Zažila som to,a som vinná ja.Bud stále milá,nekontroluj ho velmi a nežiarli-to je to najhoršie.

kafe

Hmm.. no keby len neverný! Ale čo ak ti zajtra chlapec zomrie a nebudeš ho už mať, čo ak mu zistia rakovinu a on bude dlho a v bolestiach umierať.. čo ak nebudete môcť mať deti alebo čo ak sa vám narodia postihnuté deti.. vidíš koľkých hrozných veci sa môžeš obávať? Taká nevera je potom už len slabý odvar..

Proste sa vykašli na ČO AK... a vychutnávaj si čo máš.

lost

"Vidím tie rozchody v novinach, v telke, okolo seba"

dalsi dovod preco necitat noviny a nepozerat TV, tam aj tak davaju LEN to co chcu a nie co je bezprostredne pravda..

A to ze jeden sklame, neznamena ze sklame kazdy. To ze raz padne na kocke sestka, neznamena ze padne vzdy ;) je to len v urcitom slova zmysle "SMOLA"...

ta3

stop, stop, stop, negativnym myslienkam
dobre predchadzajuci chlapec Ts sklamal, to je bezna vec, ale niet dovodu, aby si v terajsom peknom vztahu negativne myslela, vsetky myslienky a pochybnosti typu co ak? zahod za hlavu, lebo prave to sa stane, coho sa obavame, takze pozor na myslienky, tes sa, ze si tak dobre rozumiete, uzivaj si s nim krasne chvile a ziadne myslienky co ak?

soffa

hlavne nemysli,mozno je to tvoj posledny vztah,ktory skoncis manzelstvom.....tak naco si kazit pekne chvile,zamilovanosti.nikde nie je napisane ze s nim skoncis tak to neries.

booom

ahoj,podla mna sa velmi zatatujes tym co bolo,takto nebudes nikdy stastna.podla toho co pises mas teraz super krasny vztah tak si ho uzivaj :))nezaoberaj sa tym co bolo,ak to tak citis tak vyhladaj pomoc psychologa,aspon ti poradi,ako dalej a ako zmiest zo stola tie myslienky,pa