ach tá láska:(

Príspevok v téme: ach tá láska:(
d8

Ako ďalej bez človeka, ktorý bol pre vás všetkým, najlepším priateľom, milencom a spriaznenou dušou? Milovali ste každú minútu s ním a boli taký naivní, že ste si občas mysleli, že to bude navždy. Bez človeka, pre ktorého by ste spravili čokoľvek a milovali ho viac ako seba. A naraz zistíte, že z jeho strany všetka láska zmizla, iba vás klame a využíva. Rozchod sa ho ani najmenej nedotkne a hneď behá za inými...
Neviem naňho prestať myslieť a nato ako je teraz niekde s inou, na každom kroku vidím nejakú spomienku naňho.
Láska je slepá a ja som asi až príliš naivná a hlúpa:(
Týždeň sedím doma chorá, nemôžem sa ísť nikam odreagovať tak hľadám útechu a nejaké povzbudivé slová tu:(

d8

Ďakujem Vám pekne za rady a povzbudenie:).. Snažím sa to brať nejak pozitívne, že nebol ten pravý a posunie ma to o čosi ďalej. No je to ťažké a spomienky bolia:(..

ta3

bohuzial, toho, kto naozaj lubil rozchod vzdy velmi boli, to je prirodzene, ale milosrdny cas postupne akokolvek velku ranu zaceli, utechou nech Ti je to, ze vlastne nebol Tvojou spriaznenou dusou, ked Ta dokazal kmamat a vyuzivat, Tvoju lasku si vlastne nezasluzil a je dobre, ze sa vyfarbil skor, kym ste sa zobrali, neboj nic, urcite to preboli a ja Ti zelam, aby ten buduci si viac vazil Tvoju lasku a mal Ta uprimne rad, takze utri si slzicky, zivot este nekonci

:))))

No bohuzial je to tak stale trpi viac ten kto bol sklamany a kto viac miloval toho druheho-ako ten co sklamal.
ZELAM TI ABY TA TO BOLELO CIM NAJMENEJ,LEBO SLOVA AKO TO PREJDE CASOM A PODOBNE VECI TI PISAT NEBUDEM-JE TO LEN NA TEBA AKO RYCHLO SA S TOHO DOSTANES.
TAKZE VELA STASTIA ZELAM A CIM NAJMENEJ TRAPENIA.

Pokus

Život je už taký. Ak sa uponahľame a sme nedočkavý varcia sa nám to ako bumerang.
Láska je láska, u každého je zvádzaná rôznými svetskými klamstvami,ktoré nás zvádzajú na cestu otroctva a zneužitia.
Potom pomaly a ťažko vytriezvujeme ,mnohokrát už keď je zle. Pokiaľ je to s malými odreninami, tie sa mnohokrát zahoja bez jazjev.
Źeny sú na tom horšie ako muži. Su citlivejšie a lásku prežívaju srdcom a skôr platonicky, čo sa v neskoršom vzťahu prejavuje pre mužov trochu nepochopiteľné. Svoje sklamanie je treba s anglickou chladnou hlavou prekonať a zamestnať sa trebárs nejakým koníčkom, trebárs aj spolčenským tancom.

nestastny

hm to mi je luto....asi to bol osud ty si ho lubila celym srdcom, nezasluzil si ta, pride chlapec-muz ktory bude stat za to a bude 100x lepsi uvidis...hlavne si najdi nejake tie aktivity a obklopuj sa ludmi :)