zufala... pomozte prosim :(

Príspevok v téme: zufala... pomozte prosim :(
xyxyxy

mam asi velky problem, ale nerada by som ho riesila s psichologickou. Nejako mi neviete poradit? mam chalana uz vyse 2 roky je nam dobre mame sa fakt radi. a nikdy v zivote by som ho nevymenila za ziadneho. a on ma tiez miluje nadovsetko ja viem. ale ked sa pohadame tak poriadne :( ako dnes: tak sme sa vytocili ze som to nezvladala. rychlo sa nahnevam a potom sa uz neviem vobec kontrolovat a bijem, hadzem vsetko co mam v ceste... a pobili sme sa... ale vtedy vobec nic necitim, poviem mu take co vobec nemyslim vazne, napr. ze ho nenavidim, a pritom ho milujem. ale proste nevem co mam robit s tym hnevom. a teraz sa obvinujem zo vsetkeho, najradsej by som skocila pod auto. ale ja ho nechcem stratit je moje vsetko. ked sa nepohadame na malickostiach tak vsetko klape. neviete nejak poradit? lebo ja uz nevem rady ani on uz nevie co stym :( je mi ztoho zle zo vsetkeho :( uz sa preto aj nenavidim :( podla mna by som sa mala uz liecit ale nato sa vobec nevem odhodlat :( pomozte prosim :(

tiffany

ahoj.neviem ci si pocula o Bachovych kvapkach /pozri stranku: sites.google.com
Je tam 39 kvetov,kazdy kvet popisuje na co je vhodny...da sa zmiesat zmes 5 kvetov tych co ta najlepsie vystihuju..
Ja som si ich kupila v lekarni na Riazanskej,BA: www.vickywall.sk
Jedna flasticka na mesiac stoji 3,35 Eur
Vazne to funguje,uplne super..nic ma teraz nerozhodi,som kludna ako nikdy predtym..haha,zatial to beriem 2 tyz.Ale maju tam aj kopec inych bylin,soli a dalsich veci,vzdy mi tam velmi ochotne pomohli.vyskusaj..

maciocicka

Je to caste, nie si jedina. Podla tradicnej cisankej mediciny je zablokovana Qi Pecene. To si mozes hovorit kolko chces, ze sa ovladnes, nejde to. potom si len vycitas a si nestastna. Ak mas zaujem, pozri www.tcmclinic.sk a pripadne sa ozvi

AdamKrt

xyxyxy:

bud mas problem s nevyrovnanou hladinou hormonov. Vtedy si uzivaj minimum napr. 250mg horciku denne a var cajiky z medovky. Naviac ako vacsina ludi v strednej europe mozes mat nedostatok jodu, ktory ovplyvnuje cinnost stitnej zlazy cez hormony, ktore zlaza produkuje. A jednym z prejavov poruch stitnej zlazy pri nedostatku jodu su aj rozne hystericke prejavy. Da sa doplnat do tela napr. vytazkom z morskych rias - KELP. Dostanes v lekarni.

Alebo si mlada afektovana frikulinka, rozmaznany nevychovany fracek, co nevie, co so sebou a poteboval by 5 a 20 na holu...

To prve je dost

Nesktotena

Zle ťa vychovali, niekto okrem milého by ťa mal skrotiť. Nemôže byť všetko, tak ako si predstavujeme!!!!!!!!!!!!

kafe

xyxyxy, tak sa pozri čo robíš: najprv sa nahneváš, TY sa nahneváš on je ticho a nerieši, potom sa nekontroluješ - bitka, hovoríš veci, ktoré neskôr tak ľutuješ, že chceš skočiť pod auto... a čo si dosiahla? Priateľ ťa má prečítanú a jednoducho tvoje záchvaty hnevu prehliada (za to by si mu mala ruky nohy bozkávať). Ty ničíš samu seba - tými výčitkami po "záchvate" - lebo vidíš ako priateľovi ubližuješ aj keď nechceš.

Nesnaž sa ovládať, také čosi nikam nevedie, radšej sa snaž dať tomu hnevu priechod ale takou formou, aby si neubližovala priateľovi. Hneď na začiatku, ako si uvedomíš, že "to na teba ide" vypadni von a choď si zabehať, zašprintovať a v duchu môžeš ďalej riešiť to, čo ťa naštvalo, rozprávaj sa akože s priateľom, naštvi sa na neho, ponadávaj si naňho a hlavne sa unav pri tom behu. Keď ťa to prejde, pekne sa vonku vydýchaj, poprechádzaj ešte a s čistou hlavou hajde dom.

Sama skús prísť na to ČO ťa štve, PREČO sa hneváš.. myslím, že to s priateľom nemá nič spoločné. On je len tvoj hromozvod. Možno ťa naštval niekto v práci, škole, rodičia, pri ktorých sa neodvážiš ani pípnuť.. možno sa ti nedarí dosiahnuť niečo čo chceš a tú svoju frustráciu si takto vybíjaš hádkami na priateľovi.. to ja neviem, len slepo strieľam. TY vieš, ťo ťa žere. ČO? S čím nie si spokojná, čo ti chýba?

xx:)

treba napocitat do 5 nadychnut sa zhlboka a vydychnut a potom spustit. sa necudujem ze sa tvari, ze sa nic nestalo, lebo keby to mal zakazdym riesit, tak sa zblazni. moj chlap robi to iste.

xyxyxy

ale prave to mi nejde- ovladat sa.a on je uz radsej ticho ked vidi ze bude problem, on je trpezlivejsi, ale ja som strasne tvrdohlava, a potom sa uz viacej nahnevam ked vidim ze jeho to nezaujima ze je ticho. bola by som radsej keby na mna krical ale ne on je ticho a ja to nenavidim a potom uz vsetko ide zo mna... a on len trpi :( a dnes mi povedal ze jeho uz nezaujimaju nase hadky, ze vraj aj tak vsetko bude ok a bere vsetko tak lahko a ja to nenavidim :(

neva

prvé čo ma napadlo "talianske manželstvo"
Obaja ste asi silneho znamenia. Chce to silnú vôľu a v kritických chvíľach počítať aj do 100, kým pustíte zo seba slová, ktoré Vás potom mrzia a rania toho druhého.
Treba sa naučiť ovládať sa.