vianocne trhy vieden

Príspevok v téme: vianocne trhy vieden
jhkjh

Strasne by som vas poprosila o radu.. Chystame sa do viedne na velke nakupy v tom nakupnom centre Shopping City Sud, ale to az pred vianocami.. Rada by som navstivila vianocne trhy, no neviem, ktore by boli idealne vzhladom na polohu nakupneho centra. Poradili by smi mi krasne viedenske trhy a trasu ako sa tam dostat z SCS ?? vdaka

jhkjh

Bola som vo viedni ale len v prátri teraz nedavno a myslela som ze to tam nenajdeme, ale super ..vsetko maju dobre oznacene a prehladne.. na nakupoch som tam este nebola, ani neviem ci sa to oplati ..ale ako vylet a zmena prostredia to bude snad dobre, kedze vieden ma nadchla :)
SCS by som nasla hned - podla mapy.. Ale to Danau zentrum neviem kde je vobec.. Ako sa tam dostat zo Sudbahnof - od vlakovej stanice?

nikki.7

ahoj:)

neprezradím ti trasu,ale zhodou okolností sme aj my boli vo viedni v SCS a môžem povedať,že toto nákupné centrum ma nenadchlo až tak, ako DONAU ZENTRUM.

DONAU je taký by osm povedala prehľadnejší.Tu sme sa nachodili dosť veľa a tam je to vlastne poschodové,ale také pokope.Ak si tma ešte nebola,skús pozrieť aj tma.Sú tma v podstate tie sité obchody ako v SCS,akurát že jt o prehľadnejšie a hlavne pokope.

Ale tie vianočné trhy môžu byť tiež zaujímavé,ak zistíš trasu,napíš,možno sa tma náhodne dostaneme aj my,aj keď nie sme z blavy.Ale, čert nikdy nespí.