Chcem spat mojho ex muža

Príspevok v téme: Chcem spat mojho ex muža
walery

všetkych vás tu zdravím, a dufam ze mi tu poradite, s manzelom sme boli spolu 5rokov, na konci sme sa skoro zabijali, ani jeden nevedel nechcet ustupit, teda vacsinou ja, ale pritom bolo vela chvil ked nam bolo spolu moc dobre, aj so synom čo spolu mame sme sa navystrajali, ale začali sme si robit naschval a bolo..krik, nadavky, facky, odpor, neustupčivost a syn našími vystupmi len trpel...nervy v kybli, najvacsie naschval???rozvod! kazdy mame svojho partnera:( a ??viem že stale myslime na seba, ked si pride pre syna a poda mi veci prenho ma slzy v očiach, ja tiež, ked vola ohladne syna nechce končit so mnou volat,mám svojho priatela rada aj syna miluje, ale ja som myslou inde s mojim mužom, a to je rok čo sme od seba, stále mi ho niečo pripomina a som si ista ze ani on nazabudol, viem že pre syna je lepšie toto ale čo ja???teraz časom si uvedomujem koli akym hovadinam" sme sa hadali, banalnym a pritom nam mohlo byt tak dobre, ako mám zabudnut a neničit si život spommienkou???určite niesom sama čo hladi na svoje deti viac ako seba, porad prosim

bella12

walery,

ak je ešte nejaká možnosť, že by ste mohli byť opäť jedna rodina, treba urobiť všetko pre to. Nemôžete predsa len tak zahodiť tie roky, čo ste boli spolu. Navyše, máte spolu dieťa, pre ktoré je veľmi dôležité vyrastať v úplnej rodine, mať bezpečné citové zázemie oboch rodičov - o tom, aké je pre chlapca potrebné mať mužský vzor vo vlastnom otcovi ani nehovorím.

Rozvod naschval? Nie dobré riešenie. Podľa všetkého si mu už odpustila. Prečo sa teda nepokúsiť o zmier a návrat? Už teraz máš istotu, že by ste týmto krokom urobili šťastným aspoň jedného človeka - Vášho syna. A vaše spoločné šťastie nikde inde, s nikým iným nenájdete. Držím prsty.

Banovať

Muži si váža len tie ženy ,ktoré sú im podriadené podľa slov v Biblii. Ak vás zneužival ako v base, tak Vás nemal rád so srdca, ale len ako fyzickú ženu, pe svoje potreby.
Nemali ste hneď hľadať priateľa a vydržať so synom.Takto ste obaja zradili svoju lásku a ani jedna z nich nevydržala skúšku.
Návrat je veľmi ťažký ,lebo sa poznáte v negatívnom zameraní predošlého života ,keď ste sa spoznali až po razchod.On nemal trpezlivosť s vami a vy ste neustupovali.Život je o neustálych kompromisoch.
Teraz by sa obidvom žišla zmena v postojoch k životu aby ste zas vykročili na novú cestu životom.

ivana45

walery, ak nemate s dalsimi partnermi dalsie deti, pomedz svojmu ex, co citis. Mozno sa mylis a ty si jemu lahostajna. Treba o tom hovorit.
Adam, drzim ti palce. Mozno by si si dokazal zohnat Plzaka, vola sa to cca Gordicke uzly parovej komunikacie (tak nejak). Aby si nerobil zbytocne jednoduche chyby a aby si ich na sebe nenechal pachat.

WALERY

u nas to bolo tak že na začiatku mi welmi ubližil, a az po 2 rokoch som to skončila..zrazu sa zmenil na takeho iného, dobreho, mileho, všimaveho ale neskoro pre mna, dali sm esa naspat dokopy ale už som nezniesla po tom všetkom zlom od neho nič..ani bozk nieto...a teraz časom vidím ako sa koli mne zmenil ale ja som to nechcela vidiet, teraz to vidím a je neskoro(((ale nič zle mu neprajem, ale ako nemysliet na tooo:((

AdamKrt

Tiez sa s priatelkou hadame pre uplne somariny. Dufam, ze tak nedopadneme. Teda v podstate - ona sa hada, lebo ma rozne predstavy a chce, aby bolo po jej, i ked je to velmi casto zle. Hovori sa, ze mudrejsi vie ustupit, ale ked vidi, ako druhy robi hluposti... Aj som jej hovoril, ze nechapem tie hadky. Mam dojem, ze je to pravidelne a hlavne v obdobiach pred menzesom. Asi to robia tie nevypocitatelne zenske hormony.... :)