Učenie v hladine alfa - cudzie jazyky

Príspevok v téme: Učenie v hladine alfa - cudzie jazyky
angličan

Je pravda, že keď si človek pustí nejaké CD s napr. anglicky tak sa aj niečo naučí alebo je to totálna konina?
Keby to fungovalo tak by to tak robil asi každý alebo je to len možno málo propagované neviem. Tak reku sa vás opýtam ako to je, či to funguje a či ste to skúšali. Keď si zadáte do googlu: "Učenie v hladine alfa" tak hneď prvá stránka je dosť zaujímavá. Dokonca sú tam aj tie walkmeny čo akože majú pomôcť. Ak s tým máte skúsenosti budem rád. Ďakujem za odpovede.

roboas

Ahoj určite sa tak dá učiť. Dokonca existuje metóda Imitum od angličtiny bez biflovania , ktorá využíva podobný princíp. Ale myslím , že tieto zázračné cd čka sú skôr pre úplnych začiatočníkov, ktorý pochytia len základy.

Moorjani

Ahoj, ja som počul, že počúvaním cudzieho jazyka aj keď mu nerozumie človek, pomáha pri učení, pretože už vtedy vytvára v mozgu pomaly no dráhy alebo spoje neurónov, čo pri učení údajne uľahčuje a dôkazom majú byť deti. Takže tak a s tou hladinou alfa to by som neriskoval radšej si pustit ozaj nejaké správy alebo aj rádio a sem tam si pri to zdriemnuť :D Používam ešte kurz angličtina bez biflovania, je to super vec na domácie štúdium. www.anglictina-bez-biflovania.sk

tatiana2874

Tiez som o tom pocula, ze sa lahsie hocico naucis, ked si v hladine alfa, ale ci to je pravda, tak to netusim. Ak sa chces naucit anglictinu tak odporucam kurz anglictina bez biflovania. Mne pomohol.

ta3

ja som sa takeho kurzu anglickeho jazyka v alfa hladine zucastnila a musim povedat, ze vela som sa toho nenaucila, o nic viac ako na normalnom kurze

doubledog

hladina alfa je len stav mozgu.
neznamena to, ze mozes byt pasivny, a nalieva sa ti do hlavy.
len ti to pomoze nastavit mozog na tu vhodnejsiu frekvenciu.

lulu22

podľa mňa je najlepšie kurz s nejakým anglánom abo jednoducho vycestovať na nejaký jazykový pobyt, ak je to možné:))

lost

angličan, no english sa da naucit do 6-12 mesiacov (1-2 hod denne) :-)

staci mat ten spravny material, ktory TEBE vyhovuje, a potom mas internet - pisat si po anglicky, citat noviny (zadarmo), a dalsie veci, online testy zadarmo tiez najdes a podobne :)

jajka001_

sice som to neskusala ale moc tomu neverim, asi je lepsie pocuvat radio v angline, tv v angline, citat v angline to co ta bavi a zaujima.