Zabudol?

Príspevok v téme: Zabudol?
akitako

Ahoj,
sme s priatelom spolu vyse 2 rokov. vzdy bol pozorny a nikdy na nic nezabudol. Teraz sa mu raz stalo, ze mi mal zavolat a on sa neozval, ked som mu prezvonila ja asi 3 krat, tak sa konecne ozval, ze vybavoval nejake veci a ked som mu pripomenula, ze mi mal zavolat a mali sme sa na niecom dohodnut, tak povedal, ze zabudol. Uplne mi to vyrazilo dych a neviem to preddychat. Ospravedlnoval sa, ale som z toho velmi sklamana. Ako sa mam nad to povzniest?

Zu.za

keby sa to stalo na zaciatku, ani sa nebudem divit, co ak mal ozaj tolko starosti, ze jednoducho zabudol... ved je len chlap :)
drzim palce, dva roky je prva etapa, teraz dalsich 20 :)

akitako

Joooj, ak riesim takyto problem, to neznamena, ze nemame vaznejsie. mame... bohuzial. Preto mozno riesim aj taketo banality, lebo ked vas niekto sklame v niecom podstatnom, tak je problem mu verit aj v banalitach... To, ze som napisala, ze este nikdy nezabudol za 2 roky neznamena, ze je vo vsetkom 100%. Neznamena, ze ma nikdy nepodviedol, neoklamal a tak podobne... Pytala som sa len na konkretnu vec, tak si nemusite dotvarat suvislosti ako sa komu hodi, ze preto, ze nikdy na nic nezabudol je dokonaly.

milli11

Veru, dobre pise clovek podo mnou. Ja by som tiez rada mala partnera, s ktorym by som riesila len toto a nic ine. My ostatne sme vsak mali alebo mame takych partnerov, s ktorymi sa riesia zavaznejsie problemy. Nad niecim takym, co sa stalo zakladatelke, by sme sa ani nepozastavili.

závist????

akitako

neber vážne tie odpovede čo ti napísali, určite ti len závidia, lebo taký vzťah ešte nezažili, ešte asi nemali muža ktorý by ich ľúbil, tak nevedia čo to je:-) mať také starosti

milli11

Ja verim tomu, ze mozu mat po 30, poznala som totiz zenu, ona svojho byvaleho manzela vecne komandovala, on si potom nasiel inu a rozviedli sa. Teraz ma ona dalsieho frajera, maju po 30 a tiez mu vsetko vycita, kde bol, s kym bol, kedy, preco sa neozval. Uz sa stihli aj rozist, ale opat su spolu. Niektori chlapi asi letia na stihacky.

soffa

chudak.....mozno bol fakt taky zaneprazdneny ze zabudol a co?ved to nie je koniec sveta.asi je u teba pod papucou,co????

KHA

ci boze...keby toto na mna vytiahol moj priatel tak neviem ci sa mam smiach alebo plakat. Kazdopadne pri opakovani takyto preslapov* by som musela uvazit ci som s tym spravnym clovekom. Keby sa to udialo v prvom mesiaci vztahu, tak viem byt natolko radikalna, ze vztah koncim okamzite. Vnimala by som to ako velmi ale velmi zlu predzvest.

Preslap - ked bude prisudzovat vacsiu vahu aj takymto neskutocnym pichovinam a jeho logicke a prakticke uvazovanie je natolko nedostatocne ze ho nedonuti spravit nasledovne: nevolam ja tak zavola on.

AdamKrt

Slobodna:

a vies, ze mi to nevadi ? Prdim hlasno i tisko :-) Mam pracu, pri ktorej som 24hodin nonstop dostupny na mobile a musim sa kdekomu hlasit, kde som, co robim a kedy budem tam a tam, ci kedy nieco bude hotove. Priatelke sa nehlasim, ale ked niekde som, tak jej poviem kde som a co robim i bez toho, aby sa ma pytala. Nemam s tym problem, som na to zvyknuty uz z prace, takze o jedneho cloveka viac, co sa hlasim - nevadi... :) Samozrejme, keby to bolo u priatelky nejake chorobne, tak by som sa jej to snazil rozumne vysvetlit...

akitako

Dakujem vsetkym za dobre mienene rady,
priatel sa mi samozrejme ospravedlnil a trosku si teraz z neho utahujem :))) ale inak pohoda... Len ma to nastvalo v prvej chvili. Jasne, ze som na neho nevybehla, ale v mojom hlase pocul, ze som napalena, to som nevedela ovladnut a tak sme si to vysvetlili... podobrom