Prosim si pravdu

Príspevok v téme: Prosim si pravdu
smajliQa

pripadam si stale tucna.. neviem co mam s tym robit. drzim dietu.. a dari sa mi chudnut.. ale.. ja si neviem pomoct, ked sa pozriem do zrkadla....neznasam sa.mam 166cm a vazim od 58 do 59..ako kedy....milujem sa krasne a sexy obliekat...priatel mi hovori ze som nadherna.. aj kamosiek, ked sa spytam, hovoria ze dobre vyzeram.. lenze ja som sa stretla za svoj zivot s tak falosnymi ludmi, ze neviem ci mi hovoria pravdu... niektore baby su hrozne... robia naschvaly... tak mozu hovorit nieco a mysliet si ine...potrebujem asi psychologa....alebo konecne pocut pravdu... ja vam aj fotku poslem. len budte niekto uprimny...

ojka

súhlasim si jajkou, priateľovi sa páčiš,má ťa rád, kamarátky nerieš, máš kvázi ideálnu postavu, nemáš ani veľkú nadváhu, a ani si nie moc chudá, hoď tie starosti za hlavu, krása, váha, .... to nie je predsa všetko... vieš, každému sa páči niečo iné, ... buď sama sebou a ver priateľovi... nekritizuj sa toľko (;

evitienkalim

to ja som pravy opak. meriam 167 cm , vazim 58 kg a pripadam si nesmierne chuda:)) to ludia, ako sa hovori opaku anorexie?:)

aj ked viem, ze mam nejaky ten faldik navyse, ale chudnut nemienim. aj ked mi frajer povie, ze by som mohla schudnut 2-3 kg a bol by to ideal. no co uz.

smajliQa

ludia dakujem... je fajn sa porozpravat s niekym, kto vas nepozna..a vypocut si nazor uplne nezainteresovaneho cloveka.... dakujem za vsetky odpovede :)

janab

Bože dievčatká, veľmi ste na seba upriamené a nenávidite svoje telá, lebo si pripadáte tlsté?..asi nemáte iné starosti len sa kukať do zrkadla..sveta vám žiť..pozrite si tabuľky hmotnosti BMI a prídete na to, že máte dobrý index hmotnosti.
A tie kámošky, čo vám závidia, tak vám povedia, že kde máte chyby a naschvál a nebudú chváliť..
..také že, sa spamätaj, máš mini a veľkú riť...nemáš zrkadlo?..