Krvavy vytok

Príspevok v téme: Krvavy vytok
lily21

dobry chcela by som sa opytat,ci by ste mi nevedeli poradit. uz pol roka mam krvavy vytok. pride vzdy tyzden po menstruacii.cize ked mi skonci, tyzden je dobre a potom sa ukaze vytok.lekarka mi robila vseliake vysetrenia ale vsetky boli v poriadku.akurat som mala zapalenu maternicu,dala mi antibiotika a vraj uz je to ok. zmenila mi aj antikoncepciu.brala som triqilar a tento mesiac som zacala som brat akesi nove volaju sa maitalon dnes som vzala 13 tabletku a objavil sa vytok tak ako mesiace predtym.uz ma nebavy zas ist za lekarkou.neviete co to moze byt?alebo mam pockat do dalsieho mesiaca, ci sa to bude opakovat, lebo si moje telo este nezvyklo na tabletky.

alenaaa

mne maitalon tiež nerobí problémy, som veľmi spokojná len nechápem tomu výtoku. Ale vraj je to normálne že sa takto končí menštruácia.

M 25

vyhovárať sa mu a odmietať priatela?? a čo tak mu povedať pravdu ?!?
čudný prístup teda...

alenka, ja beriem maitalon už asi tri roky a bez problémov ... ale každá žena je iná

Aggggeska

Ahojte mam jeden problem uz asi mesiac mam dost silny krvavy vytok nieje to nic prijemne.V minulosti som mala cysty na oboch vajecnikoch ale naposlednej kontrole boli fuc neviem co robit nebavi ma kazdu chvilku behat ku gynekologovi poradte mi niekto.Mam priatela a je mi dost trapne ho stale odmietat a vyhovarat sa mu.

Trash

Ide o ovulacne krvacanie,da sa to krasne upravit antikoncepciou...pockaj si mesiac,ak ti nezaberie,porad sa s lekarkou.

Kajca

Dobrý chcela by som sa len spýtať, či by ste mi nevedeli poradiť. Pár dní na to ako mi skončila menštruácia mi začal tmavý výtok, ktorý sa po pár dňoch zmenil na krvavý a potom sa v nom začali objavovať kúsky krvi....PIchá ma v podbrušku...Mám priatela a aj napriek tomu sexuálne žijem. Pravidelne. U lekára som nebola myslíte že by som mala???

rew

lily21> asi pockaj, mozno nova HAK pomoze.. ale telo si na nu este nestihlo zvyknut.. dala by som tomu dva-tri mesiace.. mne taketo spinenie zacalo az po niekolkych baleniach, mala som parkrat a potom to zas preslo a odvtedy v pohode..