Vyrazky po holeni

Príspevok v téme: Vyrazky po holeni
Damme

Ahojte
Mam taky problem, vzdy po holeni mi vyjdu vyrazky, nehovorim o tvári..ale o podpazuší, trup, medzinohami - bikiny priestor ci ako sa tomu hovori:D
Holim sa na tychto miestach podla potreby, alebo nie viac ako raz za mesiac. Pouzivam klasicu ziletku - teda jednorazku, pred holenim si miesto potriem alkoholom, pouzivam aj penu na citlivu pokozku, snazim sa holit pomaly, jemne, aj ked nie vzdy mam na to nervy:)...po oholeni si potom na tie miesta "nadžabem" balzma po holeni-tiez na citlivu pokozku.
Tak neviem co viac este mozem urobit. Robim nieco zle, postup?., zla kozmetika?
Dakujem za rady a podnety:...thnx

Katy4

Ahojte mne sa tiež vždy robili vyrážky po holení (oblasť bikín) tak som si o tom trocha hľadala na internete a prišla som na skvelé rady. Ja to robím tak že ak máš chĺpky príliš dlhé tak si ich skráť nožnicami, potom si tu oblasť holenia musíš niečím natrieť, či už penou na holenie alebo aj sprchovým gélom.. je to na tebe. Hoľ sa v smere rastu chĺpkov nikdy nie proti ;) po holení si to už iba vydezinfikujem alkoholom napr. Alpou a čo je najdôležitejšie natriem sa kokosovým olejom. Odvtedy mi nevznikla jediná vyrážka :)

bublinkabubli

Ahojte..mám 14 a začala som sa tam dole holiť žiletkou no a vždy keď sa oholím tak mám také biele bodky ktoré sa zväčšia a vyzerajú ako jebáky no a strašne ma to svrbí. Viete mi niekto pomôcť?

om997

ahojte, ja mam po holení stâle vyrazky a to hlavne v oblasti bikin a vnutornych stehien a nakoľko je teraz leto je potrebné sa holiť častejšie aj ked sa holím opatrne tak stale mi vzniknú.. no pred par mesiacmi som si z Oriflame objednala krem po holení Feminelle special care+ a neviem si ho vynachváliť.. vyrazky sice nevymiznu uplne fo jednej (hlavne ak tam.uz su) ale urcite mi to pomaha predchadzaniu vzniku novych.Tento krem si oblubila aj moja sestra ktora mala podobne problemy.

Takze odporucam a aspon podla mojej skusenosti a nazoru ho treba skusit. Sama som poskusala rozne metody a tato zabrala :)
Pekny den :)

akinom007

Nikto ste neskúšali moju taktiku ?:) ja ked citam co vsetko si dávate na holenie a po ja by som hned chytila mykozu

Candy doll

Ahojte baby :) čítala som veľa fór o tomto a mala som ten istý problém, po depilácii alebo po holení stále škaredé zapálené vyrážky- čo pomáha mne:
1. Budte v teplej az horucej vode min. 20 Min. / Umyte chlpky kondicionerom.. znie to ako blbost ale pomaha to, su jemne
2. Dajte si na to zinkovú masť- to mi fakt pomaha
3. Tea tree olej/ detsky puder taktiež pomaha
:)

lalal

ahojte :) mám ten istý problém no mne nepomáha nič ;) jediné čo vám môžem povedať že si to neškrabte lebo si to rošírite :))

akinom007

leninka/ mne sa vyrazky nesprvia len vtedy ak sa holim vylucne NASUCHO a po oholeni si dam vacsie mnozstvo detskeho pudru, holim cca raz tyzdenne...
akonahle by som oholila penou,a pod.tak vtedy mam vyrazky..

jurgen

cawte mam taky problem oholil som sa v podpazusi a vyhoidili sa mi vyraky a v strede velky pravdepodobne vred...viem mi niekto poradit co si mam dat nato alebo ako sa toho co najskor zbavim..mimo lekara.... vopred dakujem za vase rady...