Šumenie v uchu

Príspevok v téme: Šumenie v uchu
emipaty

Mojej dcére už týžden šumí v uchu. Je to dosť nepríjemné a nemôže sa sústrediť na učenie. Boli sme u ušnej lekárky a na neurológii. Ušná lekárka jej predpísala Rudotel a po ňom sa jej chce spať, ale šumenie pretrváva. Ak jej to neprejde, vraj pôjde na infúzie. Prosím, mal niekto tieto problémy. Ďakujem

man23

dobry den, mam sumenie v lavom uchu, cez den to nepocujem, len niekedy vecer, ale hlavne rano, po prebudeni,akonahle sa otocim na posteli. nema stym niekto skusenost, bo zatial nevedia ani lekari, a uz to trva 4mesiace.dakujem

User_37597

tak na zaver len vela stastia a nech sa jej polepsi.ja nemam deti a zatial som nad nimi ani nerozmyslala ale viem si predstavit ake to je bat sa o svoje deti...dopadne to dobre nebojte:)

emipaty

Ano boli sme pri mori v júli, ale to šumenie nastalo len pred dvoma týždňami. Už leží v nemocnici na infúziách, ktoré by mala vybrať 7. Vraj to môže byť aj zo stresov, alebo od krčnej chrbtice. Dúfam, že infúzie pomôžu.Ďakujem vám za rady.

User_37597

nebola vasa dcera nahodov pri mori?ja osobne mam tento problem uz 10 rokov.ked som bola mensia nasi nas poslali na zajazd so sestrou a mne sa pustila do ucha slana voda a nevedela som ju odtial dostat az do konca pobytu.no a potom nasledovalo vyplachovanie ucha a ked zaspavam citim sum a ako mi v uchu pulzuje...myslim ze by bolo lepsie ist rovno k usno nosno krcnej.nech jej skusi prefuknut eustachovu trubicu.potom zvykne tak prasknut v uchu a to by ten sum mohlo napravit...dufam ze som pomohla :)

esty

možno mala ju poslať hneď na infúzie, nie je to dobrý pocit. ma také šumenie,hučanie v uchu? ktoré neprestáva. neviem, akú jej diagnozu napísala. ale skús si vyhľadať tinitus, je toho plný net.