Povodna farba vlasov po fareb. sampone

casanta

No ciernej farby sa tazko zbavis....a to je jedno ci je to sampon alebo farba,bud zostrihat vlasy alebo nechat vyrast...len sa nesnaz to stiahnut peroxidom, mozem prist o vlasy a poriadne ich znicit..Alebo nasla som na nete odstranovac farby vlasov...color remover/colot assist...mne to stiahlo farbu z vlasov a neposkodilo ich...
tu som stiahlo z ich stranky kde som to kupila

Odstraňovač pigmentu oxidačnej farby.
Profesionálny systém na odstránenie a korektúru nežiaducich pigmentov farby. Prirodzené pigmenty vlasov zostávajú nezmenené.
Dvojzložkový prípravok bez použitia zosvetľujúcich prísad, ktorý nemení ani nezhoršuje prirodzené vlastnosti vlasov.
Môžeme ho využiť tak pre ľahkú korekciu pigmentu alebo na totálnu zmenu farby.

Doporučenia:
Redukcia farby veľmi tmavých vlasov bude záležať na ich kvalite ale aj ako dlho sú farbené oxidačnými farbami.
Nenechávajte Color Remover pôsobiť viac ako 30 min. V prípade, že korektúra farby nie je dostačujúca, môžete ihneď aplikovať novú dávku.
Color Remover môže byť použitý aj ihneď po farbení, ak je treba odstrániť chybne zvolenú farbu. V tomto prípade je doba pôsobenia omnoho kratšia.
Následne po použití odstraňovača farby bude výsledok farbenia tmavší. Je to normálna reakcia na oxidačný proces farbenia.,
Nikdy nepoužívajte samostatne zložku 1 a 2. Vždy ju zmiešajte pomerom 1: 1
Aplikácia:
Zmiešajte flakón 1 a 2 v pomere 1 : 1 Zmes ihneď aplikujte na suché, neumyté vlasy .Doba pôsobenia je 15-30 min. V prípade použitia tepla sa skracuje na 8-15 min. Po uplynutí doby vlasy dobre pomasírujte a dobre opláchnite. Používajte Neutralizer shower na odstránenie všetkých zvyškov po farbe.