muzi je vam to jedno alebo nie???

Príspevok v téme: muzi je vam to jedno alebo nie???
ellyy

tak si prezeram stranky a citam clanky a stale zasnem, ako sa niekde pise, ze muzom nezalezi na tom ako vyzerate(zeny), resp. im je to jedno ci ste pribrali...ze to vobec neriesia a riesa uplne ine veci. Ale REALITA je uplne ina..

Priznajte si muzi, ze vam to nie je jedno? Ak si najdete priatelku stihlu ako prutik asi vam bude vadit ked priberie nie??

Preco by potom zeny na sebe tolko makali, cvicili v posilke a drzali diety, ked vam to je jedno???

Osobne poznam chalanov, co maju dievcata co pribrali a im to vadi a im vravia, aby schudli...

som zvedava na reakcie, samozrejme mozu pisat aj zeny:-)

Laurora

Tak ale 20 kg je uz iny extrem, to je jasne, ze to vadi kazdemu, pre mna je vela aj 10 kg. Nie je to tak celkom cele o pribrati, ale skor o zivotnom style cloveka. Ked je zena stihla a pribera zrejme nieco robi zle. Bud je leniva- nic nerobi alebo sa vyslovene zle stravuje. Najhorsia je kombinacia toho a povedze si uprimne zeny, chceli by ste mat chlapa ktory postupne pribera, necvici, chodi v kuse do Mc donalds, po veceroch je cipsy a nestara sa o seba?? Jasne, ze nasich chlapov lubime za kazdych okolnosti, ale je prirodzene, ze sa vo vztahu starame aj o to aby nas to v posteli bavilo a tam je to predsa len aj o vyzore, nie len o laske. Hlavne chlap v posteli vnima zenu trosku inak, tam nestaci byt len zamilovany. To, ze sa o seba starame, cvicime davame chlapovi najavo, ze chceme byt pre neho stale rovnako atraktivnymi aj po rokoch, ze sa o neho zaujimame a celkovo sa aj tymto sposobom starame aby to bolo vo vztahu v poriadku po vsetkych strankach, nielen po tej citovej. Ale samozrejme pribrat par kg nie je ziaden problem, problem je nic s tym nerobit a priberat dalej - a zeny neklamte seba same, ze je vam to jedno :)

Bobricek

Je rozdiel pribrať a pribrať. Pár kíl nie je problém, ale 20-30 kíl by bola zmena ako hrom. Okrem toho, nie je štíhla ako štíhla. Niektorej štíhlej práveže trochu kilečiek pomôže, vyzerá ženskejšie. Je to silno individuálne.

manzelkadd

mojmu som sa pacila aj zo zaciatku ked som bola chuda, aj potom ked som pribrala a aj teraz ked som este tucnejsia :D aj sa mu niekedy cudujem ze mi nic nepovie, ale kupi mi zmrzlinu rovno tri kopceky a polevu alebo kavu hned so slahackou a k tomu zakusok, ze ved si daj neries vyzeras dobre. ja sa snazim si davat pozor inak by som pri nom bola jak slon a jemu by to nevadilo.

han.ka

moj partner má rád, keď sa poriadne najem, baba predo mnou neustále držala diéty a nikam nechodili vonku jesť. Ja zjem takmer toľko čo on a partnera to veľmi teší. Postavu mám normálnu, ani chudú, ani tučnú

isabella

mojmu manzelovi na tom zalezi a takisto zalezi aj mne na tom ako vyzera... pretoze sice nevadi ak v priebehu roka priberie niekto 3kg, ved to takmer nevidno, ale ked takto bude priberat kazdy rok trosicku, tak za 10 rokov si vieme predstavit co to moze byt a to by uz vadilo kazdemu... takto to islo aj u mojho ex a za 4 roky bolo z neho skoro prasiatko a ked som ho upozornovala aby myslel aj na svoje zdravie a hlavne, ze je este mlady (v tej dobe cca 23) a ked bude starsi bude to este horsie, tak mal na haku, ale to je v cloveku, ked mu nezalezi ani na vlastnom zdravi, tak je to o nicom, clovek ma mat sam snahu sa udrziavat a partner mu ma byt v tom len oporou a pomocnou rukou

meli8808

ja si myslím, že baba už len kvôli sebe, ak sa chce starať o vlastné zdravie a ak sa sama chce cítiť dobre, tak cvičí a snaží sa jesť zdravo..
tak myslím že namalo by tu stále ísť o to ako sa páčiť chlapom, ale ako sa páčiť sama sebe:)

janekMY33

Ale ked je zena mlada tak posiluje a je stihla ako prutik preto ze potrebuje ulovit otca svojich dety a ked ma dety tak uz nepotrebuje byt atraktivna a vela zien je po detovh tucnejsia a muzi sa s nima nerozvadzaju a tie co aj po tom posiluju a cvicia priznajme si to su zeny co rady vlirtuju aj s inimi

lobogo

ja som rad ked sa moja priatelka poriadne naje a nevadi mi ze priberie alebo ze uz pribrala, samozrejme ze by sa mi nepacilo keby pribrala napr. tych 20 kg za rok, ale par kil pribrat to je v pohode.