Trpím častým zápalom močového mechúra. Obliekam sa teplo. Pravidelne skoro každé 2-3 mesiace užívam antibiotiká, urologický čaj. Bola som aj na urologii. Tam je podla nich všetko v poriadku. Mám si dávať pozor na prechladnutie. Toto ma trápi už viac ako 5 rokov. Je to velmi zlé, ked mám zápal, rezáky a časté chodenie na WC.
Maoam24.05.12 15:53??.??.208.86
robili ti kultivaciu, ze ake bakterie mas v moci? ak ti nerobili a davali ti ATB naslepo, mozno je problem toto
a este - robili ti testy na chlamydie? niekedy je problem v tomto a prejavuje sa to ako IMC
amanda2324.05.12 15:50??.??.121.227
tak nevymazali, je to tu uz dnes druha tema o tom istom, tak tak som prispela...http://www.zdravie.sk/sz/510/t1665352/p1/zapal-mocovych-ciest-ako-casto.html
amanda2324.05.12 15:47??.??.121.227
mne nepomohlo nic, az uroval manoza,aj preventivne uzivat, uz som to tu rozpisovala, ale vymazali mi prispevok...
Maoam24.05.12 15:33??.??.208.86
a ako ti ma niekto virtualne pomoct? bez k lekarovi, bud dnes este na pohotovost, najneskor zajtra rano, lebo potom ide vikend
ked mas uz akutny zapal, pomozu iba antibiotika a vela pi! napriek teplu si chran krize a nebehaj s bosymi ani mokrymi nohami
snaz sa co najviac pit a casto cikat a bez si po lieky, ak mas silne bolesti, nech ti predpise aj nieco od bolesti napriklad Algifen
lizatko 24.05.12 15:23??.??.217.66
dobrý deň prosím vás pomôžte mi čo mám robiť včera má chytili strašné rezaky až mi išli slzy do oči nemôžem ísť poriadne ani na wc a kroku tam idem asi 10x a pritom to strašné moc bolí prosím kdo by mi vedel neako pomôcť ďakujem vopred .
Dobry den chcela by som radu pre moju maminu,uz dost dlho trpi ukrutnymi bolestami pred piatymi rokmi jej vyberali myom mala ho na mocovej rure a teraz sa jej vratili podobne bolesti ale taky nalez jej nenasli a lekari jej neviem ci nevedia pomoct alebo nechcu.Bola u urologa tu v nasom meste ked sa ho opytala uz po roznych vysetreniach co ju to vlastne boli tak jej lekar len odvrkol ze ma v pravej ladvine trochu piesku a to by sa malo same vyplavit a potom jej predpisal sumive tablety ktore ma uzivat vecer pred spanim a odisiel si zapalit lebo vraj od rana nestihol a bola vybavena.Dennodenne trpi ukrutnymi bolestami az sa zvija od bolesti.uz jej nezaberaju ziadne lieky co jej popredpisovali,poradte mi prosim co by mala vyskusat aby sa zbavila tych bolesti.Dakujem.
alika214.11.10 18:15??.??.68.104
Ahoj Patina, na tvojom mieste by som skúsila enzýmovú terapiu Wobenzymom. Posilňuje oslabenú imunitu a pomáha zabrániť častému opakovaniu chorôb. Sama mám s ním veľmi dobre skúsenosti.
maciocicka06.11.10 20:08??.??.187.120
Ak tam nic nie je a napriek tomu reze a pali opakovane ( natibiotika to len zhorsuju) moze to byt zablokovanie Qi na emocnom podklade alebo naopak chladna vlhkost moze stekat az do mocoveho mechura . Podla Tradicnej cinskej mediciny, ak clovek nedava von svoje emocie, rastie "ohen" Srdca a ten sa po spojkach presunie az do mocoveho mechura. Nemusi tam byt zapal v pravom slova zmysle a teda sa nemusia mnozit bakteria. TCM vie taketo stavy riesit, ale treba osobnu diagnostiku. Pozri www.tcmclinic.sk
zuztek05.11.10 21:03??.??.37.34
pri opakovanych zapaloch je dobre vystreit chlamydie a ureaplazmy (vyter z krcka maternice alebo mocovej rury), niekedy sa zapaly opakuju aj pri zuzeni mocovej rury, to sa zisti cystoskopiou
Na močove cesty je super D-manosa 2g trikrát denne. Teraz som našla v lekarni sirup s D-manosou, je bez mastenca, čo je super. Treba pobrať minimalne tri dni aby sa všetky bakterie zabili v tomto davkovani!!!
patina03.11.10 08:45??.??.148.173
Kontrolovali mi sonom obličky či sú v poriadku. Neviem či je to v obliekaní, alebo nachladnutím, ale bolo aj velmi teplo a dostala som zápal. Ked sa mi to prejaví hned začnem piť urologický čaj a žihlavový a problémy ustúpia aspon na pár týždnov. Ale toto nie je riešenie, treba isť na urologiu.
nathália0931.10.10 09:18??.??.226.34
patina-aké vyšetrenie ti robili na urologii??
prosím daj vedieť
nathália0931.10.10 09:11??.??.226.34
aj ja mám taký problém,predvčerom som bola na pohotovosti-a dosť ma to tam štípe.
Na pohotov.som už bola 2X,a mi povedali,že by som mala ísť na urologiu.
Bojím sa toho,čo zas tam chcú skúmať??Teraz beriem antibiotiká,lenže ja robím aj v chladnom prostredí,neviem ako čo ďalej.
Máš to chronické. Je to samozrejme aj o obliekaní ale viac si dávaj pozor aby si sa nepodchladila cez nohy.Optimálny stav si udrźíś aj masáźami ktoré robím.www.energiazdravia.sk
Trpím častým zápalom močového mechúra. Obliekam sa teplo. Pravidelne skoro každé 2-3 mesiace užívam antibiotiká, urologický čaj. Bola som aj na urologii. Tam je podla nich všetko v poriadku. Mám si dávať pozor na prechladnutie. Toto ma trápi už viac ako 5 rokov. Je to velmi zlé, ked mám zápal, rezáky a časté chodenie na WC.