Šúpu sa mi bradavky :-O

wtf ?

ja mam podprdu z jemného materiálu a nemám ani žiadnu novú teraz, tak pochybujem, že to je z toho. cez leto som to nemala, tak to bude asi tou zimou.

ministrom - napadlo ma, či to neni aj z toho, že mi ich priatel rád cmúľa, nakolko pokial viem, sliny vysušujú

Alebo potom fakt nevhodný sprcháč

ministrom

Na tamponik si nanesiem tekuty vitamin E, prelepim leukoplastom a za dva dni su fit. Najlepsie ale pomaha manzel - po kazdodennom cmulani su v super kondicke...
AdamKrt- ano, trenie. Pravu bradavku mam stale suchsiu - pravou rukou hybem viac...

AdamKrt

Kedze prsniky su podobne na tom, ako pery, respektive ostatna sliznica - mozno by stacilo do kabelky si daj aj nejaky ten balzam na pery. Nejake verzie trebars s Aloe vera... Na WCku by sa to dalo rychlo a decentne pouzit a namastit si ich aj par krat za den....

Co sa tyka ochrany pred praskanim a supanim pokozky, tak na nieco take sa pouziva aj lekarska vazelina. Je poriadne mastna.

Ale nemoze sposobovat to supanie napr. aj nespravna podprsenka - napr. zaparenie ? Alebo trenei bradaviek, ze by to chcelo nejaky jemnejsi material ?

lienocka28

aj mne sa supu bradavky hlavne ked je vonku strasna zima, niekedy mam az krvavu podprsenku. Treba ich riadne kremovat v zime aj taku hrubu vrstvu ja pouzivam klasicku modru niveu tu masnu a pomaha.

AdamKrt

Tak skus iny sprchovy gel... Na ktorom je napisane pH neutralne, mozno i nieco lieciveho s Aloe Vera... A skus iny krem. Aky krem pouzivas ? Skus nieco pre citlivu pokozku.