Pojde to? (prestup na inu SS)

Príspevok v téme: Pojde to? (prestup na inu SS)
ahojpistek

ahoj, myslite ze je mozne aby som z obchodnej akademie mohla prestupit na gymnazium? ale neviem ci je to v mojom pripade realne, monitor a 9ty rocnik som zvladla v pohode, ale predchadzajuce roky som bola lajdak preto sa prihodila aj ta 3.. lebo zistujem ze tymto smerom vobec ist nechcem, teraz sa ucim uz pravidelne a snazim sa mat dobre znamky, k tomu v nasej triede su totalni lajdaci, preto samozrejme za to, ze mam dobre znamky som sprt, ktory nic ine nerobi len sa uci doma..a uz mi to vadi a az mi je to trapne ze mam vzdy ako jedina 1 a ostatni 4..myslite ze to pojde? :( je to mozne aj teraz alebo len od 2. polroka?

ANGEL-DEMON

čo keby ste to riešili tak ze si vygooglite telefonne cislo na tu skolu kam chcete prestupit a zavolali tam?!!

ANGEL-DEMON

spoluziacka prestupovala na zdravotnu skolu zo stavebnej... prisla o jeden ročník lebo chodila jeden rocnik stavebnu a potom od septembra na zdravotnu po roku... inak sa nedalo...

celebrita FB

HHH: ty si len pekne zostaň na zdravotnej, uč sa nemčinu a 2-tisícový zárobok ťa neminie. V Rakúsku.

M:)

Chcel by som prestupit zo sos podnikania na gymko ma ktore ma prijali pri primackach skuskach no ja som sa rozhodol ist na sos no teraz by som chcel v 1. polroku prestupit na gymko...je to mozne s prihliadnutim ze ma na to gymko uz raz prijali???

Leo

je mozne prijat žiaka z sos obchodu a sluzieb na obchodnu akademiu do toho isteho rocnika na konci aprila v 2.polroku?