Hlas...

Príspevok v téme: Hlas...
MES

Mam mensi problemik... Neviem, ci je to schyzofrenia, alebo co, ale pocujem hlas, nie je ich viacero, je len jeden, a viem na 100% , ze nie je skutocny a ze je len v mojej hlave, no i tak mi z toho zacina sibat... Obcas ten hlas nedokazem vypnut, nemozem triezvo rozmyslat, az ma z toho obcas boli hlava, som z toho nervozna a nedokazem poriadne vypnut... Ale nie je to ten hlas, ktory vas navadza na same kraviny a blbe veci, ale skor naopak... Vzdy ked ho pocuvnem sa mi zadari, vyjdu mi plany, dokonca mam lepsie vysledky v skole... Je to mozno totalna kravina, ja neviem, ale ked ten hlas pocuvam a necham sa nim viest, citim, ze som niekto uplne iny, spravam sa inak, rozpravam inak, vystupujem inak... Je to schyzofrenia???

fgf

Nestala sa ti tento rok nejaka traumaticka udalost? Neskusila si nejaku drogu? Nemala si obdobie, kedy si malo spala? Spomen si na nieco, co by s tym mohlo suvisiet. A je to hlas, ktory mozes len pocuvat, alebo sa s nim aj rozpravat? V kazdom pripade, navsteva psychiatra by nezaskodila.

MES

Tie problemy u mna zacali asi tak v juni... Najprv som ten hlas vnimala len obcas, potom sa to stupnovalo a teraz mam obcas pocit, ze ma uplne ovlada... A chcem ho vypnut preto, lebo mi nedava spavat, uvolnit sa a boli ma z toho hlava, som strasne nerovozna... Vacsinou pri nom skratka celkovo zmenim spravanie...neda sa mi to presne popisat... Neviem...mozno to je ale dobre a netreba to riesit...Okrem toho, ze som z toho obcas nervozna a mam problem so spankom, to ma totiz celkovo pozitivny dopad, na moj spolocensky zivot, skolu aj ostatne povinnosti...Len skratka, keby sa dal len tak vypnut aby mi stale nieco nehucalo v hlave...Je to cele skratka...divne...

jajka001_

ako inac sa spravas? to ten hlas normalne pocujes? tak ako svoje myslienky? alebo ako? alebo je to len tak ze mas nejaky pocit ze by si mala spravit to alebo hento? nie je to len intuicia?

xyzz

A prečo sa sťažuješ? Ak sa ti s ním darí, cítiš, že ťa navádza na samé správne veci, prečo ho chceš "vypnúť"?

keksa

ziadny anjeli, pozri si temu -je tu medzi témami, obsedantno kompulzívna porucha, je to druh neurozy, schizofrenia to nebude

cajik

precitaj si nejaku knihu od Doreen Virtue (napr. Tvoj zivot vo svetle, tam to rozobera), mozno sa ti prihovaraju anjeli