Dilema

Príspevok v téme: Dilema
Red Rose

Co robit? Alebo nerobit nic?
Mala som kamarata, dobre sme si rozumeli. Po case som zacala badat, ze on by aj nieco viac ako kamaratstvo. Povedala som: nie, mas doma zenu, toto neurobim. Par dni sa zdalo, ze to bude ok, ale nie je. Vyhyba sa mi, ignoruje ma, nekomunikuje ( ked to porovnam s tou situaciou predtym).
Mrzi ma to, lebo som ho mala fakt za dobreho kamosa. Chcela by som, aby to bolo, ako predtym. Teraz neviem, ci to nechat tak a respektovat toto jeho rozhodnutie ignoracie, alebo skusit nejaky krok na "umierenie" - ak je to v tomto pripade mozne - kedze utrpela jeho muzska hrdost :).
Mate nejake podobne skusenosti? Ako to dopadlo?

Slobodna

:) to už nikdy nebude také ako predtým. Ty si mu rázne odmietla dať to, čo chcel. Tak to šiel hľadať inde. Muži nikdy nie sú dobrými kamarátmi len tak, vždy im ide o niečo viac. Je naivné si myslieť, že sa so ženami nezištne kamarátia :)

zuzkazuzka

nekontaktuj ho, nechaj ho nech si ujasni myslienky, potom sa mozno budete nadalej kamaratit, aj ked to uz nebude take ako predtym
ale zatial ho nechaj tak, ma zenu

jajka001_

preco to beries takto? potrebuje odstup, nechaj ho tak, nech vychladne. nemozete byt nadalej kamarati ak on citi cosi viac. kazdy pohlad na teba by ho bolel. vezmi si co teraz preziva...nechaj ho tak.

Red Rose

CIVEDIAMO

Viem, ze sa neda zovseobecnovat. Vysvetlit, som mu jasne vysvetlila, ako sa veci maju z mojho pohladu. A povedala som si, ze to necham na nom, ako to vezme. Len ma bude velmi mrziet, ak sa ukaze, ze to cele bolo len o tom. :(

TA3

Viem, ze je to zriedkave a pre mna to bolo o to vzacnejsie, lebo nie som osoba, ktora si lahko najde kamaratov. A kedze on bol zenaty a mala som ho za cloveka, ktory by neveru nedopustil, o to som viac sklamana.

ta3

Je zriedkave iba ciste priatelstvo medzi muzom a zenou, casom to vacsinou sklzne do situacie, kedy jeden alebo druhy ocakava od vztahu viac ako kamaratstvo. Rozhodla si sa spravne, radsej stratit kamarata, ako rozbijat manzelstvo, alebo sluzit mu iba na spestrenie ich manzleskeho sexu. Ak sa Ti teraz vyhyba preto, ze bola urazena jeho muzska jesitnost, mozno casom ho to prejde a mozno dokonca oceni Tvoj postoj a budete znova moct byt kamarati. Nebud smutna, kamaratstvo so zenatym ma vela uskali, urcite si najdes este vela kamaratov aj medzi muzmi bez zavazkov, tak hlavu hore, mozes byt hrda na seba, ze si sa takto zachovala.

civediamo

každy pripad je iny neber to tak že ako to dopadlo inym,,,skus mu povedat že chceš aby ste ostali len kamarati kedže ako pišeš ma ženu,a ak to neakceptuje tak nemaš za čim banovať,,,kašli na to a chod dalej