Dojčiace mamky

Príspevok v téme: Dojčiace mamky
ZunaMama

Syn ma šesť týždňov a neskutočne ho nadúva. Pri prvých dvoch deťoch som jedla počas dojčenia takmer všetko, teraz je moj jedálniček hroza. Mám hrozné vlasy a nechty, problémy so stolicou, stále som unavená. Poraďte, aké ovocie a zeleninu jesť, aby to malý zniesol? Ako sa stravujete vy?

víla amálka

espumisan je vraj lepší ako sab simplex. my sme síce mali k dispozícii len sab simplex, ale nepomáhal vôbec. s kvapkami alebo bez, dosť sa (a aj nás) potrápilo dieťatko.

ZunaMama

Kvapky sab-symplex malemu dávam, ale moc nezaberajú. Ani rascové a feniklové čaje, ktoré pijem ja. Zostala som na zelenom šaláte a mrkve.

jajka001_

nemyslim ze problemy so stolicou su normalne, jedz vela zeleniny, samozrejme nemozes taku co naduva ale inak vsetko. hrozne vlasy a nechty - kup si zinok. tiez som sa velmi obmedzovala ked som dojcila. raz som na svokrinu radu vypila kminovy odvar lebo tá ma stále strasila ze maleho bude boliet brusko, no a na mna to malo priserny ucinok. strasna bolest brucha.
jedz ryzu, ryby, zeleninu - korenovu, papriku, rajcinu, cibulu, cesnak, cviklu, uhorky, zemiaky, jedz ovocie -hrusky, jablka, banany...aj masko, ja som jedla len chude kuracie a chude bravcove, varene. ziadne koreniny, nic stiplave, samozrejme bez kavy, bez cokolady, vela cistej bezbublinkovej! vody.

cica333

detska lekarka malemu nič nedala?mojej dala sab-simplex ,davala som jej to aj ked som niečo take nafukovacie zjedla:)a pomohlo.

Cheri39

nejedla som nič, čo nadúva t,j, hlavne strukoviny, kapustu, často som jedla kmínovú polievku, pila som feniklový čaj, nemohla som kávu, malý potom nespal a problémy so stolicou sú bežné, to je z nedostatku tukov, lebo všetky idú do mliečka malému...

keksa

kupte si kvapky Bio gaja su urcene od 0 mesiacov, berte ich vy aj vas syn travenie by sa malo zlepsit, ja som jedla pri kojeni vsetko, problem nebol, ale kazde dieta je samozrejme ine