Nezvladam svoj zivot.. co s tym?

Príspevok v téme: Nezvladam svoj zivot.. co s tym?
sheilla

Deje sa to este niekomu??Neviem ako dalej...Je nutne urobit vela zmien do ktorych sa mu nechce.. alebo chce?? Znamena to zmena celeho zivota.. Ale co ak je toto vsetko iba docasne?? vela otazok nezodpovedanych.. viem, nepisem nic konkretne.. ale da sa?? Sama neviem kam moj zivot smeruje..Vydata?? mala by som mat smer.. ale mam pocit ze ma to brzdi alebo taha spet..ziadny krok vpred.. porozumenie?? vydata ale pritom sama.. komunikativna?? a musim pisat na net lebo aj ked tu je niekto kto ma vypocuje viem ze mi neda odpoved.. lebo nevie..Vela priatelov a ludi okolo seba?? Bolo.. vsetko sa zmenilo cely moj zivot pred niekolkymi rokmi a ja neviem co s tym...necakam odpovede... aspon sa vypisem.

ShaulaThalit

Celkovo tvoj príspevok pôsobí veľmi zmetene a tá veta na konci nie je vôbec dobrá, pretože ak chceš, aby sa tu niekto vyjadril konkrétne, je potrebné opísať konkrétne tvoj problém, ak teda nejaký je... takto je to príliš zovšeobecnené a ja by som ti len povedala, že ja som sa tak cítila takisto a je dôležité nabrať síl a pozerať sa do budúcnosti ako na niečo, čo môže byť lepšie ako bola tvoja minulosť.

janab

Píšeš, že sa všetko zmenilo..len ty vieš sama čo sa zmenilo a prečo, takže dôvod vieš...radiť ťažko, každý nosí na pleciach nejakú ťarchu..