Opuchnute dasna

Príspevok v téme: Opuchnute dasna
Nika25

Prosím Vás o pomoc strašne mi v dolnom
podnebí opuchli ďasná a jedno ďasno mám
opuchnuté najviac je to strašná bolesť
mám pocit,že sa s tej bolesti asi
zbláznim. Cítim,ako mi to pulzuje skúsila
som snáď všetko ale nič mi nepomohlo,
dokonca ani lieky od bolesti nezabrali
keby som to mala tú bolesť definovať
je to strašne rezavá bolesť mohli by ste
mi prosím pomôcť?Ďakujem :-(

Zuzi32

Ahojte, prosím poraďte mi.
Dnes som si všimla že sa mi hýbe kúsok ďasna nebolí to ani nič len sa mi to hýbe a trocha bolí na dotyk.. A neviem že čo mám robiť prosím poraďte mi. Ďakujem vo vpred.

čudna

mozem sa opytat? netušim co uz mam robit. mam opuchnute dasna začalo to hornym dasnom a teraz uz mam aj dolné. zmenila som zubnu pastu ale aj to nepomohlo kupila som si v lekarni čaj a ani ten mi nepomohol. tak by som vas poprosila o radu ze co mam robit.

Nika25

RNG
Mohol by si mi prosím ťa poradiť? Kedy je probiotikum najlepšie užívať po alebo pred jedlom,ráno alebo večer kedže sa má užívať iba 1xdenne.

A ešte otázka na boswelin-živica kde sa dá zohnať?dík

Nika25

Zubaarko
čo si mi napísal že nemám používať potom zubnú pastu proti zápalom dasien s obsahom SLS:-( prosím ťa čo znamená tá skratka SLS?pretože to mi nevedeli povedať ani v lekárni dík

zubaarko

na zapalene dasna jednoznacne odporucam Corsodyl 0.2%, vyplachovat dvakrat denne, rano a vecer, po pouziti uz vodou nevyplachovat, pouzivat najviac 14dni a subezne uz nepouzivat ziadnu pastu proti zapalom dasien (s obsahom SLS). Kup v lekarni.
Toto zarucene pomoze takmer kazdemu pacientovi s gingivitidou, pokial nie, problem bude vaznejsi, vtedy uz bude treba navstivit parodontologa ci internistu

Ivka 1

Nika 25 na opuchnute dasna, infekcie v ustnej dutine pomaha zubny gel aloe s propolisom Spevňuje ďasna a rozpúšťa zubný kameň a má mierne bieliace účinky.
Napíš mi na mail ak budeš chciet vediet o nom viac.

RNG

Nika pozri si rozne protizapalove(curcumin, dumbier, boswelin), na dasna samozrejme pomoze mat dobru probioticku floru, teda aj na cele telo, z inych doplnkov spomeniem betaglukany na celkove zvysenie imunity a ubiquinol, 2x100 mg, ktory sice je prostriedok na zvysenie vyroby energie, ale bol s uspechom skusany na hojenie dasien a upevnovanie zubov(tj okrem ineho, lebo hlavny dovod nan je obvykle slaba cinnost srdca a malo energie vseobecne).
Telo mozno posilnit v cinnosti rozne, viera je silny faktor,
akupunktura a akupresura tiez pomaha na mnohe veci, hlavne nervove problemy , ale aj ine,
ale nemoze nahradit nedostatok probiotik v crevach, lebo ani najlepsie posilnene telo ich nevie vytvorit, musia sa don nasadit a nahodne nasadenie zo vzduchu a nedostatocne sterilizovanej potravy sa samozrejme neda zrovnat masivnemu nasadeniu specialne kultivovanych presne vybratych kultur podla najnovsich znalosti o ich ucinku v crevach.

Nika25

Ahoj mjanik
schladiť žalúdok? alebo akupunktúra:-o to pichanie ihlami akup.bodov sa mi v mojej ubolenej situácii zdá drastické.:-( ty si už bol/a na akupunktúre?dík ti moc za radu už som si dala tabletku od bolesti nejak nezaberá:-(((maj sa aspoň ty hezky

Nika25

Ahoj zubaarko
Tie ant.Ciprinol mi doktor nasadil keď som bola chorá ale vôbec som nemala prob.s moč.cestami mala som zápal priedušiek a dráždivy kašel asi tak pred týždnom som nevyležala a išla som do práce a vrátilo sa mi to asi za 4 dni ked som už bola nútená navštiviť dr.a on mi nasadil na základe mojich príz.ciprinol.

Dodržujem dentálnu hygienu mám špeciálnu pastu+kefku,i ústnu vodu i napriek tomu mám problém ktorý sa mi stále vracia.Ono to môže mať viacero faktorov napr.tá oslabená imunita.Zuby mám krásne biele ale tie dasná sa mi ako keby odchlipovali sú také labilné porad mi prosím ako ich spevniť? Som mladá baba a predstav si že sa nemôžem zahryz.do čerstvého jablka ako z reklamy na zubnú pastu:-/A hlavne teraz prežívam muky písala som ti že mám zapalené dolné dasná a teraz sa mi začali zapalovať aj hore prvé 3 dasná je to strašná bolesť. Začnem brať probiotiká na zlepšenie imunity lebo sa v poslednej dobe cítim ako orchester bez dirigenta:-/maj sa krásne a dík za radu