Som mimo zo zadanej holky

Príspevok v téme: Som mimo zo zadanej holky
Johny Bravo

stala sa mi také vec a potrebujem poradiť ... v prváku na výške som poznal jednu holku ktorá sa mi neskutočne páčila, ale mal som holku tak som to neriešil ... po čase sme sa rozišli a ked som tú novú slečnu oslovil tak som zistil že má priateľa ... dnes už som vo 4. ročníku a zhodou okolností som sa presťahoval na izbu na intrákoch hneď vedľa nej ... dnes som ju stretol .. v živote sa mi nestalo že by sa mi nejaká holka tak neuveritelne páčila ... neviem čo mám robiť ... som z nej úplne mimo stačí ked ju vidím ... zaujíma ma ženský názor, ako mám túto vec riešiť

Iveta Michael

Johny

Pokiaľ nie je za neho vydatá....tak Ti hovorím,vlez do tej kapusty :))
Ale s rozvahou,rozhodne by som ja teda nečakala a povedala jej otvorene alebo aspoň dosť jasne naznačila že teda máš o ňu záujem a už pekne dlho...no a uvidíš,držím Ti teda palce a skús nabrať odvahu,asi tým nič nestartíš...a možno že aj získaš:))

rozumiem ti

nepustaj sa ty este do nicoho. podla toho, co pises, nemas sam v sebe jasno, co vlastne chces... a bolo by fer keby si si s jednou zacal, no po chvili ta omrzi, alebo ta napadne, ze s tou dalsou by to bolo lepsie?! az budes mat sam v sebe jasno, najdes cestu.

if

Byt tebou, ja by som jej to urcite nejak naznacila ze mam zaujem na tom neni nic spatne... no ale potom je to uz na nej, nikde neni napisane ze sa jej ty nemozes zapacit tiez, neni vydata takze...nehovorim balit ju silou mocou ok to je nerespektovanie jej vztahu ale je to viac menej podla mna na nej potom... mozno zisti ze jej zrovna ty vyhovujes viac, ved kazdy hlada pre seba to najlepsie nieje na tom nic spatne!! good luck

s4v4nnah

Johny Bravo: ty to tu riesis viac ako zenske :)) urob si tabulku v exceli, zadaj tam vyhody a nevyhody, moznosti a fyzicke parametre, financnu situaciu, proste secko a uvidis :))

Johny Bravo

No ste sa na mňa nejako vykašlali ľudia ... alebo som to už moc zamotal? Proste to je môj život, komplikovaný ako sa len dá :)

Johny Bravo

V poslednej dobe som nad tým dosť uvažoval a rozhodol som sa nechať tieto dvere zavreté a neklopať na ne. Predsa len už som to minulý rok skúsil, takže si nič teraz vyčítať nebudem. Navyše na intrákoch bude už iba zhruba pár mesiacov, pretože je v poslednom ročníku.

Týmto sa to ale všetko nekončí, pretože riešim podobnú situáciu. Kamarátka kamarátky, má dlhodobý vzťah, ktorý nefunguje, najskôr sa kvôli mne s chalanom aj rozišla no ten začal prosiť a sekať dobrotu, tak mu dala ešte šancu, len preto že je s ním dlho. Vždy keď sme spolu tak to riešime, ale neviem či sa ho niekedy naozaj rozhodne opustiť. Stále mi vraví neviem, neviem, ..

No a aby toho nebolo málo tak tu mám ešte 1 veľkú favoritku, ktorú poznám v podstate 3 roky, chodíme spolu do školy. Povahovo je úplne skvelá a večne usmiata. Myslím že som jej aj sympatický, často sa stretávame a rozprávame sa. Tá má, ale taktiež chalana pár mesiacov. Nerobí mi problém pozvať holku na rande, ale s touto sa poznám dosť dlho a nieje to také jednoduché, hlavne sa bojím odmietnutia, lebo ju mám dosť rád.

Neviem pre ktorú sa teraz rozhodnúť a či vôbec niečo bude aspoň z jedného vzťahu. Proste žijem v neustálej neistote, niekedy je to lepšie ako vedieť že nemáte nič, ale niekedy by som radšej vedel na čom som.

Neberte to tak, že behám od jednej ku druhej. Tieto holky sú jediné, ktoré sa mi páčili za 4 roky na výške.

ivana45

JOhnyB, ja som v tej casti tvojho fanklubu, ze kludne aj napisat. A pripisala by som, ze je to preto, aby mala dost casu. Ze mas vazny zaujem a preto nenaliehas :-))
Potom zreferuj svojmu fanklubu..

Dee, v pohode. Prakticky kazdy niekoho kvoli niekomu opustil. Ja nepoznam ani jednu dvojicu, kde by si boli obaja prvi a vydrzalo by im to. Za pravo hladat optimalneho partnera platis tym, ze mozes byt opustena, ak nie si optimalnou partnerkou. Nic radostne, ale je to OK.

lulu22

no Johny, ako to pokračuje? aj si teda niečo porešil osobne??? hm? som zvedav!
hej, mám to tiež ako v telenovele..:/ a najhoršie na tom je, že jeho holka pracuje tiež v našej firme.. ona je super baba, taká zlatá, všetci ju majú radi..takže i keby som sa o niečo išla snažiť, tak myslím, že ostatní by vnímali mňa ako "rozbíjačku"..
musím povedať/napísať, že on mi sem-tam napíše..resp.posledné 2týždne sa mi ozýva..a píše také pekné veci.. lenže ja nemám odvahu mu napísať, že prečo to robí, veď má babu.. :/

ta3

ja by som to riesila osobne
ked byvate vedla seba a radsej vyuzijes facebook, vyznel by si ako zbabelec a to dievcatam neimponuje
btw, v pondelok na pohovore Ti zelam vela stastia, no a k narodeninam Ti zelam predovsetkym more lasky, aby sa naplnili vsetky Tvoje sny

Johny Bravo

Chcem sa vás spýtať ešte na jednu vec. Najskôr vás trochu uvediem do deja: Rok dozadu mi dala číslo, chvílku ma naťahovala že nemá čas, kvôli škole, potom mi povedala nech si ju pridám na fejsbuku. Písali sme kde mi aj oznámila že má priateľa a že by sa mu to asi veľmi nepáčilo, ale ak chcem niekde vyraziť v spoločnosti aj jej kamaratok že by to šlo. Dal som ruky preč pretože to nemalo význam.

Teraz asi týždeň dozadu keď som ju stretol (vtedy som napísal na toto fórum), bolo to keď sme obaja šli z baru na izbu a keďže býva hneď vedľa prehodili sme pár viet. Na záver som jej povedal pri dverách niečo v zmysle, tak zatiaľ ahoj suseda ;) ... a šiel som na izbu. Našiel som fejsbuk a keďže som bol pod obraz boží, aj keď som ju už síce zmazal z kontaktov, dal som šťuchnúť používateľa :)

No a dnes bola rovnaká reakcia, pretože viem že tam moc nechodí, alebo si to nevšimla. Najskôr keď nereagovala som si myslel že nezáujem, že fajn, aspoň viem na čom som ... ale teraz uvažujem či by nebolo jednoduchšie napísať jej cez fejsbuk. Predsa len mala by viac času rozmyslieť si to a nevystavil by som ju do nejakej obrannej pozície kde by v strese nevedela ako zareagovať. A to je vlastne tá otázka:

Myslíte si že je rozumné jej napísať, alebo radšej osobný kontakt??? dikes za odpovede.