Zubný strojček

Príspevok v téme: Zubný strojček
Aleon

Ahojte :) . Mám 18 rokov a už takmer posledný rok ma zubárka prehovára na zubný strojček. No, osobne už v tomto veku (skoro mi to aj povedala) sa mi nechce nosiť niečo kovové v ústach.
Krivé zuby veľmi ani nemám. Len predné dva zuby v hornom rade (asi jednotky) mám posunuté dopredu. Vytvára mi to jemný predkus. Ale nie je to príliš veľa. Sú asi o 3 mm ďalej ako ostatné, navyše sú dosť veľké, tak to vytvára divný dojem. Dolné mám predné trochu krivé ale to mi nevadí.
Myslíte, že tento problém by mi vyriešil aj nočný strojček alebo len fixný? =/

rew

Aleon> aj ja odporucam fixny. tiez som mala krive len dva zuby ale nepacilo sa mi to a uz roky som rozmyslala nad tym ci ano alebo nie. a tento rok som si konecne dala. mam 25. ak ide len o to ze ta prehovara zubarka a tebe je to ejedno, kasli na to.. ale ak ta to samu stve, das si podla mna spravit tak ci tak a cim skor tym lepsie. inak, asi to vies, ale: ked mas po 18 platis si celu sumu sama.

jajkafr

Aleon
je na tebe či tento problém chceš riešiť... ak si sa rozhodla že áno tak odporúčam fixný... ja som ho tiež nosila keď som mala 18 a neľutujem...