Stipanie v penise po ejakulacii

Príspevok v téme: Stipanie v penise po ejakulacii
Koriandra

Dobry den,

chcem sa spytat na jednu vec. Moj partner pocitoval tak pred troma mesiacmi palivy pocit pocas mocenia a nasledne aj po ejakulacii. Bol u urologa, ten mu dal nejake antibiotika, nezabrali. Bol znova, dal mu dalsie, ani tie nezabrali.
Na treti raz mu dal zas ine, po tychto prestalo stipanie po moceni, aj celkovo take nutkanie na mocenie, ale pri ejakulacii ma stale problemy, vzdy ho to dost stipe, aj taku hodinu -dve.
Ked nesulozi, ziadne problemy, akonahle vsak ma pohlavny styk, vzdy ho to zacne potom stipat.
Uz si nevieme dat rady, nakolko tri antibitoika za tri mesiace je uz dost a zatial ziaden vysledok. Doktor povedal, ze on uz nevie co s nim...a takato odpoved sa nam ani jednemu nepaci.

CosaNostra

Urologov som si preskakal viac nez dost asi 4, robili mi vytery z penisu a podobne chutovky, cize.. mozu to byt ureaplazmy.... teba nestipe nic ? .. mohol sa od teba nakazit a ty nemusis mat priznaky, moze to mat iba podrazdene .... ako bude to zniet zle asi, ale najlepsie by bolo ak by mu urobil vyter a viete na beton co tam ma, resp. nema .... zena sa bezne moze nakazit ureaplazmy z vody, bazena atd. ..... ale zasa ked ho to stipe iba po ejakulacii pre upokojenie nech poziada o vysetrenie ejakulatu, nic hrozne a bezbolestne + po tolkych ATB sa mohli namnozit kvasinky, bezna vec, kedze sa nici flora prostrednictvom ATB...uzvial probiotika? .... ake ATB bral ?

feferon

moze tam byt nieco podrazdene treba si dat na cas pauzu myslim tym aj honenie a to prejde minimalne 10 dni nic nerobit ja som tiez bral vela antibiotik a nic a hento ako tak pomohlo a tiez jedny antibiotika ak nie treba urobit ster z penisu ci tam neni nieco bakterialne a treba trafit antibiotika mne zabrali az 3 a ked uz po 10 dnoch budete chciet tak s gumou inak ked sa beru antibiotika musi brat aj partnerka lebo ona moze mat tiez nieco a nemusi mat problem a partnera s tym nakazi :-)

delhoc

Mam podobny problem, tiez mam niekedy po ejakuacii palivy pocit a silne nutkanie na mocenie, trva to par hodin postupne odoznieva. Ale nie po kazdej ejakuacii, kedysik som to mal castejsie cca raz za mesiac, potom bol rok, dva pokoj a teraz to mam znova obcas. 2x bolo vysetrenie mocu v poriadku. Neviem co s tym dalej. Na erekciu to vplyv nema.

MBMB

Ten pocit sa neobjavil náhodou vždy po ejakulácii? Proste je možné, že semeno ostalo v močovej trubici a preto to pociťoval. To isté je cítiť keď prvý krát po ejakulácii močí.
Keď to štípe aj po druhom močení a medzi tým neejakuloval tak potom to bude niečo iné.