Reflexná masáž chodidiel

mmdd

Masáź chodidiel na ktorých je 72OO nervových ukonćení sa vykonáva aj so stimuláciou energie v tele, je veĺmi úćinná na celý organizmus.Doporućujem zaćať v intervale 1x týźdenne 5 masáźí a potom pokraćovať podľa vnútorného cítenia min.vśak 1x mesaćne.

maria1113

dobrý deň, pomáha reflexná masáž chodidiel pri skolióze chrbtice, má s tým niekto skúsenosť? Ako často treba chodiť na takúto masáž? Ďakujem.

samko r.

Momi, prepáč, ale až teraz som sa vrátil k tejto téme. Pýtaš sa ako funguje čistec, na akom princípe odstraňuje tie nepríjemné bolesti, stavy vracania a pod. Takže. Na zemi takmer všetko /možno úplne všetko/ sa točí okolo elektromagnetického pola a teda jeho orientáciu na + a -. Je dokázané, že predná časť ľudského tela a taktiež pravá strana ľudského tela je orientovaná ako +, čiže kladne. Ľavá a zadná časť tela je orientovaná - teda záporne. Niekto má tak silný pohľad, zrak, že ním ti nevedomky, nechtiac, ale niektorý a náročky dokáže toto usporiadanie pólov rozhádzať. A práve čistec má tú schopnosť, ale nik nevie ako, vrátiť toto do pôvodného stavu. Stačí, keď máš tieto problémy a silno si budeš trieť dlane až do horúca, potom ich postihnutému priložíš na hlavu a to: Pravá dlaň na zátylok a ľavá dlaň dlaň k čelu, cca 1 cm od povrchu čela. Citlivejší človek vtedy ucíti, že tú ľavú dlaň mu od čela odtláča veľmi mierny protitlak. Vtedy je tá t.z.v. zočina. Pokiaľ budeš ľavou rukou mierne pohybovať od čela k čelu cca 3-4 cm vtedy ten protitlak najlepšie ucítiš. Ešte dodám, že toto keď budeš robiť cca 10 minút, chorému bolesti ustanú. Potom si poriadne otras ruky a umy studenou vodou, niektorí si ich silno ohrejú (vypália nad bielou sviečkou). Takýmto postupom objavíš aj mnoho zápalov v tele iného, napr. žalúdok, vajcovody, žlčník a pod. A môžeš tak aj pomôcť. Ak by si ešte niečo potreboval/a vedieť k tomuto, daj vedieť na téme Slobodná komunikácia... dievky ma ohlásia, resp. upozornia.

momi

\\\"zočina\\\" - neviem, čo je za tým v skutočnosti, ale mám s �ou svoje skúsenosti. A poviem Vám, niekedy mám pocit, že to je môj koniec. Našťastie existuje, pre m�a vzácna rastlina, čistec.
A učinkuje. Mám ho doma v zásobe. Kto mi vysvetlí podstatu tých strašných bolestí?