Lacný dobrý zubár

pkristyna

dobre,dnes som sa bola opytat tu u nav v Dolnom Staly no pol zubu este mam aj viac a oni mi ho chcu spravit za 150 euro.Je to normalne?????

Laurisia

Leala ako citam tak si predsa len musela ist na pohotovost, bolest aspon trosku ustupila? Co ti tam povedali? Som tu dlhsi cas nebola, tak preto az teraz odpisujem. Neviem, ci si uz nasla zubara ku ktoremu si zacala chodit alebo to je este aktualne a mam ti napisat ku ktoremu chodim ja?

Leala

Nakoniec som na tu polikliniku isla lebo sa to nedalo vydrzat ta bolest. Tam mi dali injekciu proti bolesti, tak nastastie mi zabrala a teraz pojdem do jedneho centra k zubarovi, ktoreho mi aj oni poradili, tak som zvedava

Kosicianka

Nechápem prečo si nešla hneď na polikliniku Leala keď ťa tak veľmi začal bolieť zub? To radšej trpíš pokiaľ ti tu niekto poradí dobrého stomatológa?

anezkagub

Simčina áno, tam kde my chodíme tak vedia spraviť čokoľvek, oni sú šikovný a snažia sa spraviť každému zuby čo najlepšie. 50€??To si kde bola? To si aj dosť platila!

Leala

Laurisia ano potrebujem a dost surne lebo ma akurat vcera strasne zacal boliet jeden zub a nechcem s tym ist na polikliniku, vies mi teda poradit? Nebude mi to robit problem, len by som potrebovala aby ma co najrychlejsie vedel aj zobrat

simčina

mna teraz konkretne otazky ani nenapadaju, potrebovala by som ale takeho stomatologa ktory robi aj fazety. Tam kde vy chodite su zubari ktory sa zaoberaju vsetkym? Za dentalnu hygienu, ja neviem, doteraz co som raz bola tak som platila okolo 50€

Laurisia

Leala ale vidis bola si spokojna a prave o to ide, no nie? Ked isiel do dochodku tak potrebujes veru noveho, tak dufam ze ti v tomto dobre poradim, teda ak si nechas poradit. Z Trebisova? Tak to by ti nerobilo problem dochadzat do KE?

anezkagub

Simčina tak napíš otázky a ja ti na ne odpoviem. Kritérium dobrý a nie až taký drahý, to by si mala lepšie konkretizovať. My s manželom navštevujeme kliniku kde pracuje viacej zubárom a sme spokojní, len neviem či patria medzi tých lacnejších. Koľko si ochotná zaplatiť napríklad za dentálnu hygienu?

Leala

Laurisia no trosku o tom pochybujem. Lebo zatial som mala len draheho zubara, ale zato som bola spokojna, skoda ze teraz isiel uz do dochodku:(Pochadzam z Trebisova