Pomoc so ziarlivostou

Príspevok v téme: Pomoc so ziarlivostou
LilOne

Ahojte. Moj pripad este nie je taky zly aby som zacala vyhladavat psychologa, preto pisem sem. Mam 21, partner ma 23. Sme spolu skoro dva roky a je to moj najdlhsi a asi aj prvy vztah (s nim som prisla aj o panictvo). Doteraz to boli v podstate len "detske" lasky a pod. Ale nikdy pred tym som nebola ziarliva. V Amerike som sa dost zamilovala do jedneho americana, mal moju plnu doveru aj napriek tomu, ze sme neskor boli tisice kilometrov od seba rozdeleni. Mna ani nenapadlo, ze by sa mohol pozriet na nejaku inu, ale neskor som sa dozvedela, ze sa dal dokopy so svojou byvalou a ze do mna v podstate ani nebol zamilovany, ale to vam poviem, ze to sakra dobre hral teda :/. .. ale vratim sa k terajsiemu. Zacinam byt chorobne ziarliva. Raz som mu hovorila, ze ma to celkom trapi a ukludnil ma, ze miluje len mna a nepodviedol by ma. Nema preco. A ja to viem. Ale potom preco preboha mam zle sny, kde ma podvadza pred ocami s inou? Preco ked nie sme spolu, tak si vzdy predstavim, co asi moze robit, ze ci nie je prave s nejakou inou? Vtedy mu zavolam a on pozera telku. Nic nerobi. Je doma alebo vacsinou v praci. Uz nechcem na to mysliet! Ubija ma to, boli ma to, aj na zaludok mi to prechadza, ledva nieco zjem. Trva to zatial celkom kratko, ale nebavi ma to jednoducho.. Mozete mi pomoct niekto?

chamilka

Máš zlú skúsenosť a nedôveruješ. Ale všetci sme odlišní, nenájdeš dvoch rovnakých ľudí. Musíš to brať stále tak, že tento muž je niekto úplne iný ako ten pred ním. A že ti stojí za dôveru. ak nebude dôvera, tak ten vzťah bude stále naštrbený. A trápiš sa a kvôli ničomu. Nechaj lásku plynúť bez zbytočných problémov a ruchov. Ak ti prídu blbé myšlienky, tak si povedz, že zase rozmýšlaš o blbostiach a daj si čas, odíde to samo ked zistíš, že on je v pohode.

jajka001_

tieto stavy mas prave kvoli predchadzajucemu partnerovi. uvedom si rozdiel medzi nimi a daj tomuto novemu vztahu sancu.

LilOne

To je fajn, ale ja potrebujem radu, ako sa z toho dostat. Chcem sa zbavit takych myslienok. Nerobim mu ziadne sceny ani nic, ale zoziera ma to zvnutra ..

nathália09

no,ja mam 41,a tiež som žiarlivá,a poviem ti-bola som až chorobne žiarlivá.
Sme spolu cez rok,ale prvé mesiace,tak to bolo strašné.