Čistiaci gél na tvár

Príspevok v téme: Čistiaci gél na tvár
karkulkaa

Viem,že je tu kopa príspevkov na túto tému,ale nechce sa mi prechádzať všetky. Potrebujem čistiaci gél resp. penu na tvár, ktorá má zbaví čiernych bodiek na nose a samozrejme pomôže pri netvorení akné. Teraz mám Loreal Perfect Clean,postupne rieši problém s akné,ale bohužiaľ nie s čiernymi bodkami.Rada by som vyskúšala niečo od Vichy.Ak máte nejaké skúsenosti s niečim, čo vám pomohlo tak prispievajte.

jankaaaaaaaaa

to si myslis ze eucerin je prirodny z biliniek??? :D:D ved to je vsetko plne chemikalii
prirodna kozmetika je napr. znacka alverde v dm drogerii, ale to tiez nieje cisto "prirodne z biliniek"

simka111

Poradí mi niekto čistiaci gél na akne- ale prirodný bylinkový bez chémie, pretože mam pocit, že mám od tých kremov od kožnej podraždenu pleť.
Skušam vzorku eucerin, vraj ma kyselinu mliečnu a to by tak pleť nemalo dráždiť.
Len neviem či bude pomáhať, raz som ho už používala a bol celkom fajn.

lenkaa123456

Cristine24 ms pravdu, ale to ze to predavaju v lekarni tak je zarukou toho ze to ma preukazatelne ucinky

karkulkaa ak pouzivas krem od vichy, kup si aj gel tej istej znacky, aby si nemiesala dva drhy kozmetiky

Cristine24

No to mas pravdu :-) Kazdemu sadne nieco ine. Hlavne vtedy ak v prirodnej kozmetike su aj konzervacne latky, PEG a silikony. Nie kazdemu to robi dobre. Napriklad mne nerobia dobre PEG ani silikony, takze preto neznasam niektore prirodne znacky. POzri si na www.prirodnakozmetika.sk tam to je super rozpisane. Myslim ze ta borlind je medzi nimi ta jedine aj Lavera su certifikovane takze oni neobsahuju vobec ziadnu umelinu, takze aspon som si ista ze alergicku reakciu nedostanem a jedine to musi pomoct... tak drzim palce teda ... skoda ze v irsku sa moc nedostat ku vzorkam, urcite by ti to pomohlo v rozhodovani. Predsa to len nie je lacne...

karkulkaa

Cristine24

a ja som práve s tou hubkou chcela vyskúšať :) no tak ako vidím bude to zase ťažké rozhodovanie, ale už musím niečo kupiť lebo ten Loreal, čo mám mi končí.Na LRP som tiež počula chváli ale každému učinkuje niečo iné no zase po Vichy kréme sa mi netvori veľmi akné, tak možno by som prijala aj čistiaci gél od toho,ale zase to môže mať úplný iný účinok..nechápem prečo nemôžu vyrobiť jeden čistiaci gél, ale stovky, kto sa má potom rozhodnúť :)

Cristine24

Ano suhlasim ze to co je v lekarni je atraktivnejsie na kupu ale neznamena ze vsetko co je v lekarnach tak musi byt dobre. Vsetko to je tiez len reklama, percenta z predaja, vyssie rabaty atd. Aj lekarnicky ponukaju tu znacku z ktorej dostanu vacsie percento z predaja. Takze toto zase by som sa nespoliehala. I ked ja som sa dostala k tej borlind tiez z lekarne ale vyskusala som aj avene, biodermu a vichy a tie vela pomoci neurobili. la roche je tiez dobra kozmetika.

lenkaa123456

na citlivu aj na problematicku. vichy som pouzivala dlho, vyhovovala mi tato znacka, ale asi viac mi pomohlo la roche

lenkaa123456

najlepsia kozmetika na citlivu plet je jednoznacne z lekarne, tie kremy a gely z drogerii su na jedno kopyto. zbytocne vyhodene peniaze. osobne odporucam la roche, alebo eucerin