Prírodná kozmetika Etani

Príspevok v téme: Prírodná kozmetika Etani
Womanana

Zakladám túto tému na základe veľmi dobrých skúseností s touto značkou. Ako darček som dostala kolagénový hydratačný krém a musím povedať, že je to balzam pre moju pleť. Mám skoro 27, mám zmiešanú pleť s klasickou T-zónou, občas sem tam čierna bodka alebo příležitostne pupienok, pomaly je čas začať myslieť na vrásky.
Porovnávam túto kozmetiku s dvoma značkami, ktoré majú kolagénovú radu a sama som ich používala. Bol to Eucerin a Babor. Eucerin mi dosť mastil pleť a to zloženie bolo skôr také ťažké, ale za tie peniaze dobrý výkon. Skvelý pocit som mala z Derma Cellular Babor, ten je super, ale stojí dosť cez 140 EUR a to je dosť peňazí ...
EtanI by som pocitovo prirovnala k Babor, ale finančne k Eucerin. Nerobí mastný film, pritom cítim, ako je tá pokožka akoby vlhká, ale vo vnútri, nie napovrch. Prečítala som si poctivo návod, pretože som sa začala viac zaujímať, jakéže chemické vecičky tam výrobca vymačkne ... Na obale je napísané, že výrobok je čisto prírodný, bez parfumácie (ale vonia akoby čisto) a hlavne je bez parabénov! Dobre sa znáša s výrobkami UNT, ktoré používam na zosvetlenie pigmentu, takže sa na mojej tvári usadí na dlhšie)

A aké máte skúsenosti s touto kozmetikou vy?

ambre

Ahojte,hľadala som iste informácie o jednej značke a preklilala som sa k diskusii..som zhrozena s toho co tu čítam...pracujem ako profesionálna Kozmeticka uz 20 rokov.Mile damy ,neporovnavajte neporovnatelne!Presnejsie,neporovnavajte profesionálnu kozmetiku ako je napr.Babor s Avonom alebo Eucerinom!

rew

je zaujimave ze az na vlakna v ktorych prave prebieha burliva diskusia ktora sa vobec netyka temy (gramatika, bezdovodne vzajomne osocovanie, muzi vs. zeny..) je casovy odstup od posledneho prispevku aspon par hodin.. ale akonahle sa tu objavi tema pri ktorej uz zakladatel opisuje aky uzasny je nejaky produkt a potrebuje ku svojmu stastiu vediet ci aj ostatni maju taku skvelu skusenost, do hodiny(v lepsich pripadoch do 5 minut) mu niekto s rovnako uzasnou skusenostou (v lepsich pripadoch aj s rovnakou IP) odpovie a po kratkom case ma uz tema niekolko prispevkov, samozrejme same dobre skusenosti, a kazdy sa tyka ineho radu produktov.. :D
na mna ako zakaznika by lepsie posobila priama reklama.. je take tazke si niekde (napr aj na zdravie.sk sa to urcite da) zaplatit nejaky clanok/banner, na ktory by urcite klikol kazdy kto ma zaujem o prirodnu kozmetiku a vidi znacku ktoru nepozna..? ja osobne by som klikla a bola by som viac ochotna verit nejakemu vyumelkovanemu popisu v katalogu nez tymto dristom tu... taketo typy diskusii ma vedia presvedcit len o tom ze ked uz pri prvom kontake s danou znackou sa ma snazili oklamat, nemam najmensi dovod verit tomu, ze to take iste nebude aj so samotnym produktom, spoalahlivostou eshopu a pod. Inymi slovami: ETANI si urcite nekupim..

nahaha

.F.B.I. - no nieco na tom asi bude, hlavne ked sa pozriem na svelanin a ivetin prispevok :D ale aj tie dalsie su podozrive, tak uvidime, co prinesu dalsie reakcie :P

Iveta30

Ahoj,
ja som zase hrozne spokojna s ich bieliacim systemom - Supersmile. Mam 30 rokov a pijem vela kavy, kofoly, cerveneho vina atd. Moje zuby boli velmi zlte. Ani usmievat som sa velmi nechcela, aby si kazdy nevsimol moje skarede zlte zuby. Minuly rok som si kupila pasky na bielenie zubov, ale po par dnoch som mala hrozne hrozne citlive zuby a tak som ich prestala pouzivat. Trvalo mi zopar tyzdnov kym ma ta citlivost opustila a k tomu som nevidela ziaden rozdiel vo farbe. Pred nedavnom som si kupila bieliaci system Supersmile a verte mi, ze po mojej poslednej skusenosti som sa dost bala bielenia zubov. Ale tak som svoje zlte zuby neznasala, ze som sa rozhodla, ze to vyskusam. A musim povedat, ze ten system milujem. Zo zlteho usmevu mam krasny ziarivy usmev. Vsimla si to cela moja rodinka a vsetci kamosi. A co je viacej dolezite, zuby som nemala vobec citlive. Takze odporucam to kazdemu.
Prajem krasny den.
Iveta30

.F.B.I.

Ja si pamatam ako si tu firma Etani robila niekedy "nenapadnu" reklamu :) Ale prisli sme im na to, lebo tu pisala stale jedna osoba z tej istej IP adresy samozrejme s inymi nickmi :) A teraz mam pocit, ze je to to iste, len sa uz poucili a pisu z viacerych IP adries (alebo maju dynamicku IP, ktora sa meni) Sorry, kazim vam biznis, viem :)

bobana

Ja som daroval mojej priatelke cistiaci krem. Priznam sa, nebolo to z mojej hlavy, ale hlavne ze ona je s nim spokojna.

mata31

dostala som sa k tejto kozmetike od priatela, konkretne mam kyslíkovú pleťovú masku oxygen a nano whitening active cream. bola som velmi milo prekvapena, aka je po pouziti masky zrazu plet po kratkom posobeni svieza a jemna. co sa tyka kremu, kedze som mala po porode pigmentove skrvny na pokozke, tento krem urobil hotove zazraky, pravidelnym pouzivanim mi krasne vybledli. zatial mam s touto kozmetikou len dobre skusenosti, urcite vyskusam aj ine produkty od tejto znacky.

DASA80

ahoj,tato kozmetika bola pre mna nova.dostala som na vianoce tiez kolagenovy krem a je fakt uzasny.clovek investuje do vselicoho a ja investujem svoje peniazky na kozmetiku etani,pretoze mam uz po tridsiatke a plet starne.naozaj vrasky su hladsie a plet vyzera o par rockou mladsie.moja plet je vdacna za kozmetiku ETANI.

Svetlana47

Ahoj,vyskúšala som viacero značiek,ale nejak mi zaimponovala kyslíková pleťová maska od Etani. Velmi som spokojná s tým ako mi to vyčistilo pleť. Cítila som sa ako babatko, pleť čistá,pleť chytila farbu,menšie vrásky schované,ale nemysli si že to bolo hned. Trvalo to skoro mesiac,ale ten božský pocit stojí za to. Chlapi mi hádaju menej, deti su hrdé na mamičku a ja som spokojná sama zo sebou!:-))) Napísala som Ježiškovy o kozmetický baliček od Etani,tak snad ma nesklame.:)
Prajem Ti pekný deň.
Svetlana47