Intraky v Blave...... ake je zariadenie??,

Príspevok v téme: Intraky v Blave...... ake je zariadenie??,
vysokoskolac

ahojte, byvam v private v Ba...nakolko ma vyyde dost draho, uvazujem nad internatom, kedze som zistila ze sa uvolnilo dost miest....ake je ich vybavenie?? chladnicka, mikrovlnka hrozi??? pretoze na byte toto vsetko je a neviem ci stravovanie sa v restikach by ma kvoli tomu ze nemame na izbe chladnicku nestalo viaCEJ AKO platenie bytu..dakujem vopred

alusinka

Skuste prehladat inzeraty. Vela studentov, ked che odist z intraku, hlada za seba nahradu. Je to tak jednoduchsie, lebo niekedy su tety na oddeleni, co to maju na starosti pekne neprijemne ;)
Resp. napiste si sami inzerat ;)
Drzim palce...

alusinka

Inak na itrakoch maju aj vlastnu jedalen. Za lacno si mozes vybrat z viac jedal. Konkretne v mlynskej varia velmi dobre, aj dost velke porcie davaju ;)) (to sa ti ani neoplati varit)

alusinka

Ja som "zila" na atriakoch v mlynskej doline. Na izbe sme mali chladnicku, a mikrovlnku a kavovar a take veci som si tam doniesla sama, a za enegriu na ne, som neplatila nic. "kuchynka", ktora sa skladala z umyvadla, takej pracovnej dosky a dvojplatnicky bola na chodbe - jedna asi pre 6-10 izieb.. (podobne to bolo aj so sprchami a zachodmi)

Ale co sa tyka ostatnych internatov v mlynskej, ako je sturak, alebo manzelaky, tam mas na jednej bunke dve az 3 izby, ktore maju spolocnu chladnicku aj kuchynku aj wc a sprchu...

Tak asi tak :)

ojka

ahoj, to záleží od konkrétneho intráku.... ja čo viem, tak naša škola má aj také intráky, že máš na izbe chladničku, mikrovlnku, prípadne variče na chodbe a všetko to je v cene ubytovania.... ja zasa byvam ale na takom, že v "kuchynke" je len jedna dvojplatnička, chladničku (po r. 2000 vyrobená) ak si chceme priviesť, tak za to osobitne platíme a to sa týka aj mikrovlnky,... takže všade inak, ťažko takto globalizovať (: