ako dalej?

Príspevok v téme: ako dalej?
busy*

Ahoj. S priatelom sme 5 rokov, mala som 20, on 34. Teraz mame 25 a 39. Nás sexualny zivot bol a stale je nadherny, nielen sexualny, ale vo vseobecnosti sa mame velmi radi. Moja otázka spociva v tom, ked porodím a budem dostatocne pripravena mat sex po dietatku, bude so mnou spokojny, tak ako predtym? Zmeni sa nieco?.. Pretoze som pocula, ze ak zena porodi, tak to uz nieje taký sex, ako predtym a muz vyhladava ine baby. Ja sa toho velmi bojim.. Co myslite?

janekMY33

Stavaju sa take pripady ale moze za to zena aj muz zena tim ze sa stara o dieta a na sex prestane mat cas aj chut a muz moze za to ze sa maloi stara a malo pomaha

Iperitas

Otazkou je skor z coho tkveju tvoje obavy? Ze ked mal 34 tak si hladal 20 rocnu a bojis sa ze zasa presedla na mladsiu? Ak ano je blb on, ked nie a ty sa toho zbytocne bojis tak si blba ty.

perlorodka

Ak sa naozaj tak ľúbite, máte silný a pekný vzťah, nemáš sa čoho obávať. Samozrejme, že po pôrode sa to zmení, ale to neznamená, že k horšiemu. Bude len na Vás, ako dokážete práve z tej zmeny vyťažiť to najlepšie. Muž, ktorý si svoju ženu neváži a nemiluje ju, si po čase nájde inú aj keby nikdy tá súčasná nerodila. Charakterný a vyzretý muž miluje svoju ženu práve preto, že dala život jeho dieťaťu a to, ako vyzerajú jej rodilá po pôrode nerieši ako nejkaký problém,, lebo vždy sa nájde riešenie a môže to byť ešte krajšie ako predtým.

AdamKrt

Po porode budes mat vaginu prekrvenejsiu, takze si to potom neskor budes este viac uzivat. Co sa tyka muza, tak to ci to bude rovnake nevies nikdy, pretoze ak je niekto blb, tak blbom ostane a ak je niekto charakter, tak sa nebude chovat ako blb.

Mas zbytocne obavy. Partnerka mala tiez uz deti a uzivame si to obaja.