dlhotrvajuce ocne tiene

laskonka22

eneDievčatá ja som začala používať tiene clinique nemám kopu prášku pod očami aj mi dlho vydržia nerobia takú čiaru na víčku a hlavne že ma nesvrbia celé oči. Z niektorých tieňov som bola ako opuchlina.Tak ja som si našla tieto.-odkaz odstránený-

smajka

Ja mám odskúšané a osvedčilo sa mi... kúpila som lacný tekutý očný tieň telovej farby od Miss sporty. Stojí asi 1,50. To sú tie tiene čo sa dajú spojiť spojovníkom. Ten si nanesiem na viečko a hneď nato ešte kým je tieň na oku vlhký do neho popritláčam akýkoľvek iný očný tieň. Drží to lepšie ako keď si dáš iba make up pod tieň. Tie ostatné špeciálne bázy pod očné tiene nemám odskúšané tak nemôžem porovnať ale toto je podľa mňa taká lacnejšia alternatíva.

sara.poni

ja mam od GOSHu popklad pod očne tiene a davam ho na cele viečko aj trochu pod a vydrželi mi na nom aj uplne lacne tiene

luckaaaaaaaa

dakujem vam vsetkym:) ten podklad mam z ktorej znacky kupit?? a mámho dať pod make-up,alebo az nan?? ja si makeupujem aj ocne viecko jemne.

mirka 23

Praškove od Gosh, ale davam ich do očneho gelu, takže na mokre očne viečko, tiene vydržia aj dva dni a tie farby su krasne sýte, ale treba to vedieť urobiť.