Autorádio sencor

bibi123

ak ocino malo jazdi, bude dodrziavat nejake zasady-nenechavat v zime panel v aute, v mraze hned nezapinat radio, tak by malo vydrzat dlho..

mate59

ja by som kúpil,predáva ho i Kaufland v akciách a tu je výhoda,že ak sa vyskytne reklamácia,dávajú v ČR záruku 3 roky spotrebič jednoducho zoberú a vrátia peniaze.Máme rýchlovarnú kanvicu Sencor a 4 roky funguje ok.

sencor

V audiu sa vyznám ako laik,len túto značku nepoznám. Ide tu o darček pre otca a on nepotrebuje nejak extra výkon. Ide mi skôr o životnosť. Takže môžem v pohode kúpiť?

GiovanniX

ked nie si audiofil,tak staci sencor,ale radsej si priplat za sony,alebo ak ti ide o kvalitu reprodukcie zvuku a radia tak pioneer,alebo alpine.Ale samozrejme aj kvalitne repro treba k tomu....

sencor

Mne ide len o autorádio,či sa oplatí investícia do tejto značky,keď je to také lacné.Či náhodou nepôjde 2 mesiace a hneď pôjde potom do opravi.

bibi123

zavisi ake mas repraky v aute, ja mam audi s najnovsim faceliftom, ale s reprakmi sa asi dlhe roky nic nerobilo, teda hudba nic moc (kamaratka ma fiat bravo a to hra fantasticky)a priplacat sa mi nechcelo.. najlepsie je ist do kamennych predajni napr. metro, tam predavali vzdy radia, co si si mohol vyskusat, ako hraju...