už nič sladké!!

Príspevok v téme: už nič sladké!!
sweet_candy

od mája som schudla desať kg, no odkedy začal semester, zase mám kilo hore a nechcem už viac priberať, ešte by som skôr prijala tak päť kg dole, ale! po lete som zase začala jesť sladké a nemôžem mu odolať, zamyslela som sa teraz nad tým a chcem prestať, pretože keby nebolo sladkého, mala by som ukážkový jedálniček. Tak píšte nejaké rady, ako sa zbavujete vy chute na sladké, lebo ako si som stratila vôľu.

sweet_candy

ďakujem za rady :) no ja keby som sa pustila do takej horkej cokolady, tak ju zjem asi celú, lebo takú nad 70% lúbim najviac :D ale tak skúsim to teda radikálne, že úplne prestanem a uvidíme :)

levanderka

ked uz sladke tak horku taku 70 percentnu cokoladu :) ako staci vam 1-2 kocky a mate dost :) ako fakt, zazenie to chut na sladke a bude vam na druhej strane sladko az za usami:) ja tom mam odskusane :) obycajnu mliecnu cokoladu viem zjest celu tablicku ale horku nie :)

Nikinka357

lauruska664: to ti skutočne nepoviem, ale škorica je korenie a korenie zrýchľuje metabolizmus takže ja myslím že v primeranom množstve (polka až celá čajová lyžička) je ok

twinkie

Ahoj... dam ti dobru radu... vykasli sa na chromy a ine blbosti, ja som tiez na sladke, predovsetkym na cokoladu:-) ale co mne pomaha predist chuti na sladke je, ked si dam na ranajky musli alebo nejake ine cerealie a k tomu jogurt, da mi to energiu a potom nemam chut na sladke cely den. naozaj to pomaha... uz to praktizujem dlhy cas a stale to funguje... navyse, ked vydrzis cely tyzden bez sladkeho, ta strasna chut odide sama od seba, jednoducho si odvyknes... pretoze ked jes tolko sladkosti, tak telo si pyta stale viac a viac. na druhej strane, celkom by som sa o sladke neochudobnovala, daj si kludne aj cokoladu, ale ked tak len najneskor poobede, vecer uz ziadne sladkosti :-)

sweet_candy

to som aj ja začala s tými sladkými raňajkami ešte cez leto, najväčšiu chuť mám ale vždy po obede :/

Nikinka357

Ja si ráno dám vždy sladké - ovsené vločky, jogurt, orechy, štipka mletej škorice na posyp a na desiatu kus ovocia. Tým sladkým chutiam predídem