Bolesť

Príspevok v téme: Bolesť
agduša

Ahojte, s pohlavným životom som začala zhruba pred štyrmi mesiacmi. Zo začiatku to bolo dosť hrozné, lebo sa nemohol dostať dnu, veľmi ma to bolelo. Potom sme začali používať lubrikant a už to išlo. Môj problém spočíva v tom, že niekedy ma to ešte stále zo začiatku bolí. Teda už vôbec nie ako prvý krát, a tiež len zo začiatku, potom je to už v pohode. Keďže to nie je vždy, tak ma napadlo, či to môže byť spôsobené aj tým, že nie som dostatočne uvoľnená a vzrušená??? Neviem, či mám ešte v podvedomí ten prvý krát, keď ma to tak bolelo alebo čo. ROzmýšľala som aj nad nejakým zápalom, ale nemám žiaden výtok, cytológia bola tiež o.k., vnútorné sono tiež. Akurát mi povedal, že mám maternicu trošku viac vzadu. Tak vás prosím o názory, kde teda môže byť chyba????????

agduša

Ahoj, no veď práve ... Ja som bola u lekára, ktorému som o tom zatiaľ nevravela, ale robil mi preventívku, a nevravel nič o tom, že by som mala nejaký zápal. Všetko bolo o.k., aj vnútorné sono, aj cytológia. Keby tam niečo bolo, asi by to na preventívke videl, nie?? Nechcem hneď bežať k lekárovi, lebo posledný rok tam chodím veľmi často, lebo mám problémy s nepravidelným menzesom a povedal, že to budú hormóny, keďže všetko ostatné sa mu zdalo o.k.

Katie2244

Ahoj! Mala som rovnaky problem, a sem tam ho mam aj po roku od mojich "zaciatkov". Keby si mala zapal, to ti gynekolog povie, a mozes ho mat, aj bez vytoku, nemusis o tom vediet, ale moze to byt jeden z dovodov bolesti. Dalej to moze byt ten podvedomy strach, ze to opat bude boliet, ale vela zohrava aj poloha. No a o predohre ani nevravim :)