Chcem odíjsť zo školy...

cicamica64

len ten rocnik nejako dobojuj! mam bratranca ktory sa tiez vykaslal na strednu skolu uz v prvaku a poviem ti je to riadny naprd start do zivota.

smii

záleží aké máš plány do budúcna. Ak plánuješ robiť pomocného robotníka na stavbe, tak v pohode, nechaj školu.
Ak si si zle vybral odbor na strednej, vždy sa dá rekvalifikovať. Ale bez maturity alebo výučného listu ťa ani do žiadneho rekvalifikačného kurzu nezoberú

ShaulaThalit

Z maturitného ročníka, keď už máš cca pol roka necelého do konca by si odišiel??? To snáď nie.... veď uvažuj racionálne a nenechaj sa uniesť emóciami.

soffa

dokonc tu skolu,ved uz ida rok,vies maturita je maturita...zbytocne si potom studoval 3 roky.v buducnosti to ocenis.ak by si s toho nic nemal tak aspon papiere a maturitu...vydrz,zbehne to ani sa nenazdas.

xy:)

mna by skor zaujimalo, ze kam chces odist. keby robil kazdy v zivote to, co ho bavi, chodime vsetci s priteplenymi usmevmi na tvari.

M74

Vydrž už ten polrok, bez maturity ťa dnes pomaly nevezmú ani za skladníka. Potom si daj pauzu, skús sa na rok zamestnať a možno zistíš že VŠ neni zlá vec. Ja som to tiež tak spravil.

siwonka

to už nevydržiš? ved to maš zachvilku koniec.. len to pekne odseď a pekne sa uč, aby si to potom v buducnosti nelutoval :)