Suchá pleť

Príspevok v téme: Suchá pleť
kacena78

krémujem sa každý deň aj 3,4krát...napriek tomu mám veľmi suchú pokožku na tvári, na niektorých miestach sa mi ošupuje a cítim ako-keby sťahovanie.samozrejme, že to uberá aj na estetike tváre...vyskúšala som nespočetné množstvo krémov, ale ani jeden nepomohol..nepoznáte nejakú fintu ako to zmierniť alebo úplne odstrániť????ďakujem

magdalanc

pouzivam prirodnu kozmetiku konkretny krem vesta :) somvelmi spokojna mam pekne hydratovanu plet krem kupite na stranke -odkaz odstránený-

lienka_1

asi vsetky tie kremy co si vyskusala neboli pre teba tie spravne...ja mam zase taky problem, ze mam mastne celo a zvysok pleti zase suchu...pouzivam kozmetiku Nuance z lekarne Dr.Max a mam taku zjednotenejsiu tu plet, takze mne to celkom vyhovuje....kludne si vypytaj ci nemaju v lekarni vzorky...ja som to tak tiez robila ked som hladala vhodne kremy pre mna

Biuska

Ahojte baby :) ja pouzivam krem Aprhodite (znacka HappySkin - -odkaz odstránený-). neviem ci ste sa uz s touto znackou stretli, ja som maximalne spokojna a tento kremik na tvar je na suchu plet neobsahuje ziadne parabeny, umele farbiva, vonne latky, ani nie je testovany na zvieratach je to 100% prirodna kozmetika, naozaj pomaha a plet krasne hydratuje obsahuje aloe vera co je vyborne na pokozku. Pouzivam od nich aj piling Clementina lebo niekedy mam az taku suchu plet az sa mi supe to je trosku drsnejsi piling ( ako piling sluzi melivo z marhulovych jadier) ale ucinne odstrani supiny a plet po pilingu mi ziari treba to trochu nechat na tvari a nechat posobit ako masku potom nasledne oplachnut. tieto produkty vam odporucam vyskusat su mozno trosku drahsie ale stoji to za to a naozaj dlho vydrzia :) dufam ze som vam dobre poradila a budete aj vy spokojne :)

majkamala

Nesúhlasím s tým, že by sme sa mali mazať len kokosovým olejom, mne to napríklad aj keď mám suchú pokožku začalo upchávať póry a pleť potrebuje aj iné živiny, nie len olej. Začala by som dôkladným peelingom, potom použiť výživové sérum a na to hydratačný výživný krém. 2 x do týždňa hydrogelovú masku. Pleť musíš vyživovať - samozrejme dostatočný príjem tekutín. Ako sa to vzpomínalo Le Chevre je perfektná a naviac prírodná kozmetika super je aj Nuxe rada s medom.

Bandolera

Ja som bola tiez dlhe roky zufala, az nakoniec dosiel do mody kokosovy olej a konecne sa moja sucha, svrbiva a cervena plet dala do normalu... ani tie najdrahsie kremy mi nepomahali... rano a vecer si natrem tvar a je cely cas krasne hydratovana... ja osobne nedam dopustit na tento zazrak :-)

juju

Ahojte žienky,
mne na suchú pleť veľmi pomohol tento krém www.pilulka.sk je síce trošku drahší, ale funguje..oplatí sa do svojej pleti investovať... ja ho vždy objednávam s pilulka.sk lebo tam ho majú najlacnejší + pri objednávaní z tejto stránky je možné využiť aj tieto -odkaz odstránený- zľavové kupóny a dá sa pekne ušetriť.

Biba012

ja mam extremne suchu plet - zdedila som to po tete asi lebo nasi maju uplne v pohode plet. su to boje riadne teda hlavne v lete , lebo sa mi z nej odlupuju aj supinky a slnko v mojom pripade neexistuje.. natieram sa mastou erevit sensitive asi mesiac a pol a celkom mi vie plet dobre zvlhcit a zmastnit - nosim ju furt v kabelke. snazim sa aj jest iba ovocie a zleninu a vody vypijem aj 3l denne..

alenka_radska

alexa12- vyskúšaj prírodnu kozmetiku pevonia, ja používam tuto radu pre suchu pleť, aj proti vráskam, a nemám žiadny problém s upchávaním porov a podobne pevoniaeshop.cz

Alexa12

zienky, dakujem vsetkym za rady. Z lekarne zarobeny kremik nechcem, vzdy su natrieskane parabenami a hlavne glycerinom :( ktory teda pokozku nehydratuje, iba to tak vypada. Ale aj tak dakujem, budem hladat urcite este dalej :)