chlamydie vs. HPV virus

lioness_01

tak ak je to tak ako píšeš a si si skutočne istá, že partner ťa nepodvádza, tak potom chlamýdie nemáš

............

no jasne nic neje 100% ale jemu verim no... a hej este jedneho pred nim a to bolo tak,ze bol on moj prvy a tiez aj ja jeho :D akoze este ani neviem ci mam chlamydie :DD

lioness_01

....... - na 100% sa takéto veci preveriť nedajú nikdy. to je vec prvá a vec druhá - mala si ty pred ním nejakého priateľa?

............

ako panna niesom, ale mam staleho priatela a som si ista na 100%, ze mi verny je a ja som bola jeho prva..tak ked to on nema tak?

nathália09

názov tejto témy sú chlamýdie,
nech aj iní vedia aké druhy existujú,a čo to vlastne je za choroba.
Chceš sa hádať??ja teda nie

nathália09

"Chlamýdie majú rady vlhké a teplé prostredie, tie pľúcne sa šíria kvapôčkovou infekciou, aerosólom, tak ako chrípka. Pohlavné môžete dostať hoci aj z uteráka, ktorý pred vami použil nakazený človek. Pri infekcii chlamýdiami teda netreba hneď partnera obviňovať z nevery,"

nathália09

Pohlavné chlamýdie: veľká časť pacientov, až 95 % mužov a 30 - 50 % žien nemá nijaké ťažkosti. Ženy môžu pociťovať bolesti v podbrušku - väčšinou tupé, prechodné i trvalé, zmení sa charakter výtoku, zníži sa chuť na sex. Chlamýdie však môžu vyvolávať prakticky všetky druhy gynekologických ťažkostí. V čase akútnej infekcie spôsobujú štípanie a pálenie pri močení. Dôsledkom chronickej chlamýdiovej infekcie môže byť neplodnosť spôsobená zmenami vo vnútorných rodidlách - najmä nepriechodnosťou vajíčkovodov a zmenami sliznice maternice.