Naozaj Zdravé jedlo

hammel

Najlepšie je jesť zeleninu a ovocie a vôbec nevariť. Varením sa strácajú vitamíny takže varená strava vôbec nieje zdravá. Najlepšie je nebyť ani vegetarián, vitarián, makrobiotik ale je dobré ak z každého si niečo zoberieme lebo každý smer má svoje riziká a časom pribudajúce problémy a to by ste asi nechceli takže treba sa tomu vyhnúť

hammel

Najlepšie je jesť zeleninu a ovocie a vôbec nevariť. Varením sa strácajú vitamíny takže varená strava vôbec nieje zdravá. Najlepšie je nebyť ani vegetarián, vitarián, makrobiotik ale je dobré ak z každého si niečo zoberieme lebo každý smer má svoje rizká a časom pribudajúce problémy a to by ste asi nechceli takže treba sa tomu vyhnúť

sweet_lolitta

V pohodicke, ja som velmi spokojna :) A dokonca aj moj priatel sa ihned preorientoval (z masozruta na takmer vegana) a sme stastni :) a aj moja segra sa k nam pridala a obedy varievam aj pre nu.

sweet_lolitta

makrobiotika.aspone.cz absolutne vyvazene zdrave recepty dokonca podla rocneho obdobia, mozes si vyhladat podla toho na co mas chut a podobne. ja z toho cerpam denne.

harmonia

tekvica: prepáč , že tak vyskakujem , len tvojmu komentáru som nepochopila ani trošku veď vidíš vyššie napísané čo žiadam.... či si si len prečítala nadpis?!

harmonia

čo by som mala riešiť? ja chcem doma variť, na to chcem recepty!!! a keď už tak vyznám sa v zdravej výžive a viem že mikrovlnky sú odpad.