hnedá tekutá očná linka - aká značka???

s17

Ja používam jedine linky od Nyxu. Kúpite ich buď v kamennom obchode v Bratislave alebo na ich stránke.
Majú Nyx aj na Notine, tam je to ale trošku drahšie a majú menší výber produktov. Ale zas môžete využiť nejaké zľavy, ktoré tam bývajú. Ja na to využívam túto stránku:
www.kodino.com

Matka5

ano ano priesvitny je. oki vyskusam hned doma na ruke :-) dakujem za radu... vyskusam aj tu borjouis, casto sa mi stava ze v drogerke nevedia vobec poradit, alebo je to ich subjektivny nazor...teraz mam maybellinku ale asi ju dam sestre, lebo ma stipu oci. ale zase na druhej strane je pekne vyrazna a dlho drzi. vysla ma na cca 10eur :-( ja pouzivam annemarie borlind, odporucili mi ju raz v lekarni.

mirka 23

Ten gel maš taky priesvitny.. lebo ak je kremovy, tak to nie je ono. Ved vyskušaj len na ruke, ako to super drži.
No ja mam teraz od Bourjoix linku a pohoda, alebo sa ešte v predajni radšej poraď.
A to aku značku tých prirodných vecí maš?

Matka5

Mirka - dakujem. Ocny gel mam tiez z prirodnej kozmetiky, tak vyskusam do toho dat tie praskove tiene ako to bude vyzerat :-) Spiralu uz tiez mam, som velmi spokojna. Nie je na citlive oci ale je z prirodnej kozmetiky. predtym som dlhe roky pouzivala maybellinku, ta mi urobila krasne mihalnice, a tu co mam teraz sa na nu velmi podoba s tym ako maluje a nestipu ma oci. Hmm, vyskusam asi tu linku od Bourjois ked hovoris ze ma menej chemie. Samozrejme ze na avon a podobne znacky uz nikdy nesiahnem :-) Niekedy som sa tym nezaoberala, ze co kozmetiky obsahuju, az kym som nezacala mat citlivu pokozku. Niektore su dokonca take drahe a efekt ziadny. Tak dakujem za radu :-)

mirka 23

Matka 5, mala si velmi chemicke linky, Avon je strašna chemia, Loreal a MF tiež, ale su aspoň kvalitné. Takže si myslim, že nemusiš hľadať uplne prírodne, len niečo menej chemické. Si myslim že Bourjoix a Gosh su trocha menej chemicke a obe značky maju extra maskary na citlive oči.

mirka 23

Matka 5, tie praškove použivam aj ja, su uplne naj a make up vyzera užasne, miešam ich aj medzi sebou aby som to vedela pekne vytieňovať. Ale davam ich do očneho gelu, mne vydržia celý deň a noc, žiadne čiarky a ta farba je určite sýtejšia.

Matka5

od gosh mam strasne vela tienov praskovych, su super krasne trblietave. jedine ze po par hodinach sa mi uz robia ciarky :-( skusala som aj linku ale tiez ma trosku z nej stipali oci. neviem preco, ale asi uz neznesiem len tak hocijaku spiralu a linku. spiralu uz mam z prirodnej znacky, z ktore ma nestipu oci, ale tekutu linku prirodnu mam problem najst :-(

cccô

mne práveže značka she nevyhovuje, z nej ma štípu oči :-( mala som od nej maskaru aj očný tieň ale nemohla som to používať :-(