Vianočný darček pre muža

Príspevok v téme: Vianočný darček pre muža
inanitka

ahojte všetci,
mám na vás prosbu, neviem čo mám kúpiť môjmu priateľovi na vianoce,pretože ja si myslím že ma už naozaj všetko :( nič ma nenapadá,sme spolu 5 rokov a už nemám žiadnu fantáziu,je vášnivý fotograf no vo výbave má tiež už všetko :(
prosím od každého nejaký nápad, budem nad každou možnosťou uvažovať a vopred ďakujem za cenné nápady :))))

Pivonka37

V dnešnej dobe, kedy sú preplnené cesty, je kolobežka výborný nápad, vybehne na nej kam bude chcieť a bez zbytočnej straty času v zápche.

emazara

Kúp mu super kolobežku, je to moderné a bude mať aj pohyb, môj muž si to veľmi obľúbil, pozri cyklospeciality.sk, majú veľa na výber.

lucynka89

V dnešnej dobe je veľmi obľúbená aj medzi mužmi kolobežka,neuvažovala si nad takouto možnosťou? Ja som kúpila mužovi a zbožňuje to, všade na nej chodí. A zároveň má užitočný pohyb.

Ivona1

Veruže Vianoce sa blížia, ja už tiež rozmýšľam nad darčekmi, a väčšinou volím niečo praktické do domácnosti.

evinka

Ja mám jeden skvelý tip na darček nie len pre neho :) Nedávno sme s priateľom navštívili Hotel Zochova chata a nevieme si ho vynachváliť. Nachádza sa nedaleko Bratislavy v Modre. Príroda a okolie proste nádhera. My sme mali romantický pobyt pre dvoch www.hotelzochovachata.sk :)). Za mna úplne top, určite plánujeme zopakovať nabudúcu zimu.

Laura0055

Teraz je trendy podla poslednych filmov robit triky s nožom a chlapy sa pri tom natačaju na mobil. Je to popisane napriklad na tejto stranke www.nejkvalita.cz Aj u nas chalani v praci sa u toho natacaju, nechapem tunak tu zabavu