Darovanie nového poprsia

ina-ingrid

keby mi toto partner podaroval bez toho, aby som si to vyslovne zelala, tak taky hribovity mrak este nezazil...

ean

fuuu keby som vedela ako poniektory reaguju nepisem sem
mam pocit ze dokazete cloveka odsudit len a len pre silikon ci pre ........!!!! to je ale ubohe a ked tu niekto napise
" chod do drogerie si omakat " a podobne hovadiny....no....asi poniektory ludia hovoria pretoze MAJU co povedat a hlupi preto lebo by CHCELI nieco povedat ze !

kafe

mňa by zaujímalo, či v prípade rozchodu si budeš nárokovať vrátenie daru a to vrátenie budeš požadovať v naturáliách, alebo stačí peňažný obnos? :) Alebo tento kus priateľky bude aj po rozchode patriť už len tebe? :))

ean

su zeny ktore odmietaju akukolvek upravu a chcu byt milovane take ake su v ich pripade by islo o urazku
a sme my ostatne vecne nespokojne ktore by potesil podobny dar -ja by som to brala ako zaujem o moje dobro a urcite by ma to neurazalo

xyxyz

no ja osobne by som sa potesila len v tom pripade, ze o tom sama uvazujem a zmienila som sa o zvacseni prs priatelovi..inak by ma to asi urazilo

lioness_01

velkovajciak - ja by som to od teba konkrétne nebrala zle, už len ten tvoj nick hovorí sám za seba.. komplexy komplexy, čo? nick velkovajciak a v slipoch ledva 9,5 cm počas erekcie...

rozumiem ti

hm, skor sa dnes zisiel kongres ludskej dostojnosti :)

naco sa pytas otazky, ak sa ti na ne nepacia odpovede?! :) a naco ich sem potom vobec pises? musel si predsa ratat s tym, ze mozu byt aj negativne, ci nie?!:) na verejnom fore dostanes rozne nazory. ak chces len utvrdit vo svojej pravde, zajdi za plastickym chirurgom, ktory ti potvrdi, ze je to " zarucene dobry darcek ". hlavne, ak bude z toho aj on nieco mat ;-)

rozumiem ti

Hovorim sama za seba, ale mna by take nieco skutocne urazilo. Cakala by som co pride neskor... plastika celeho tela, vratane tvare? v tomto mam asi dost zastaraly nazor, ale ak sa ti nepacim taka, aka som, tak pri mne nemas co robit.

Iste, je tu vynimka. Ak by som bola po viacnasobnom tehotenstve a moje poprsie by tym znacne utrpelo, tak by som to mozno zvazila. Inak neprichadza do uvahy.

p.s.: nepocitam s telesnymi anomaliami, ako su napr. jeden prsnik o dve cisla vacsi nez druhy. v takomto pripade to chapem.