Tyranie psov v cine

Príspevok v téme: Tyranie psov v cine
cicamica64

nedavno sa mi podarilo zhliadnut video ako zaobchadzaju so zvieratami v cine. ako prepravuju psikov a macky v drotenych prepravkach natlacenych jeden na druhom, zhadzuju ich z niekolkych metrov a potom zaziva stahuju z koze. cele to video som preplakala. nechapem ako je mozne ze sa toto deje v roku 2010. nevie niekto ci sa v tej nechutnej krajine ide nieco proti tomu diat?

lost

jasne ze budu vojny :)
cina ma tusim 200 milionove vojsko..
to bude masaker :D
ale myslim ze je uz nacase..
na pekny refresh...
je to uplne bezna vec.
ako vecerna sprcha..
no a na tomto svete sa uz tiez stmieva... mozno cas na sprchu :)

,,,

a ešte som počul že čínska smotánka žerie novorodencov.Veľký hit.Je to hrozné,strašné,kruté.Pomôže len vojna veľkého rozsahu aby táto civilizácia vyhynula.To hovoria aj veštby.

bon bony

tiez som to video davnejsie videla a patricne som to olutovala ze som to vobec zacala divat,hned som to stopla,nezvladam take veci. a ked si clovek predstavi ze toto sa deje po svete denne, tak ozaj len na to nemysliet lebo je to na zcvoknutie kolko bolesti,utrpenia zvierata zazivaju ......:((((
ja tie cinske zrudy neznasam uz roky! a co som videla normalne v spravach ako zaziva napichovali na vidly sliepky a hadzali ich do ohna,zive!!!
to bolo myslim kvoli vtacej chripke,robili preventivne opatrenia " " a este sa pri tom zabavali. Narusena mentalita jednoznacne

lost

Ako keby boli necinania svatci :P

V cine teraz kradnu nevesty, dievcata zabijaju pri porode, a potom nastala situacia ze je 50 000 000 muzov bez partnerky..

hm, bud nahoda, alebo stare zname "ked sa rodia dievcata, znamena to ze nebude vojna"

50 milionov single muzov je slusna armada, ze ?

plus co robia tym ukradnutym zenam (aj turistkam) pisat asi nemusim..

na celom svete (mozno v cine najviac, ktovie) sa deju poriadne zverstva.. sialeny je clovek co miluje ludstvo :P

Cicamica64

Mahel
keby ti zrali len zvierata :( uz zeru aj ludske embrya, lebo placenta je zdrojom neviem akych uzasnych zivin podla nich. Ked som bola v italii na skole tak tam na jednom predmete riesili cinskych pristahovalcov. Su ich tam tisice a nebol ziadny registrovany pohreb, pravdepodobne sa rozpustaju v kyselinach... A to bohvie co o nich este nevieme...

mahel

tak dobru noc - zajtra je tiez den a ked budeme mat stastie a zobudime sa mozeme sa tu zase stretnut. teraz mi moj organizmus hovori, ze ma cakaju krasne sny. a to musim pocuvat. papa!